Yeni God of War'u satın almadan önce bilinmesi gerekenler

Kerem Koldakoç 4.04.2018 - 11:58
Oyun çıkmadan önce sürüm ve ön sipariş ekstralarına bakalım.

God of War, tepeden tırnağa baştan yapıldığı için diğer God of War oyunlarından oldukça farklı olacak. Yeni oyun sadece tek oyunculu olacak ve üçüncü şahıs omuz üstü serbest kamera özelliği ile gelecek. Bir diğer büyük değişiklik ise, ana karakter Kratos’un, God of War III oyununun sonunda kaybetmiş olduğu, kendisi ise özdeşleşmiş olan zincirli bıçakları kullanmayacak olması. Bunun yerine ‘’ Leviathan Axe’’ ismi verilen sihirli bir balta kullanacak. Leviathan Axe, değişik elemental özellikler ile birleştirilebilecek ve Thor’un çekici gibi düşmanlara fırlatılabilecek ve daha sonra Kratos’a geri dönecek. 

God of War özel sürümleri

Oyun, Standart Sürüm dışında üç farklı sürümle birlikte gelecek.

- Stone Mason Edition
- Collector’s Edition
- Digital Deluxe Edition

Sadece Amerika ve Kanada’da satışa sunulacak Stone Mason Edition, Steelbook içindeki original oyun dışında bir kaç hediye ile gelecek. Bu hediyeler; Gentle Giant tarafından yapılmış 23cm boyunda Kratos ve Atreus figürleri, 5,1cm boyunda Huldra Brothers, at, troll figürleri, özel bir baskı resim, kumaştan yapılmış bir harita, bir taş ustası yüzüğü, ve konuşma özelliğine sahip bir Mimir kafası anahtarlığından oluşacak.

Ayrıca Stone Mason Edition için yapılmış özel bir kalkan kaplaması, zırh seti ve Kratos için farklı bir kalkan kaplaması içeren indirilebilir içerik, PS 4 için dinamik bir tema, dijital bir artbook ve Dark Horse Comics tarafından yapılmış God of War #0 da Stone Mason Edition alan oyuncuların sahip olacağı şeyler arasında olacak.

Collector’s Edition, yüzük, at ve troll figürleri, Stone Mason Editiona özel kalkan kaplaması dışında kalan tüm hediye ve içerikleri kapsayacak.

Digital Deluxe Edition, Stone Mason Edition özel kalkan kaplaması dışındaki tüm dijital içerikleri kapsayacak. Amerika ve Kanada’da yaşayan oyuncular, oyunu ön sipariş ile aldıklarında Kratos ve Atreus kodu elde edecekler. Oyunu seçilmiş dağıtıcılardan ön sipariş ile satin alan oyuncular Kratos’un Kalkanı için üç adet kaplamaya sahip olacakken, GameStop ya da EB Games’ten önsipraiş ile alan oyuncular ise, bu kaplamalara ek olarak ; kazanılan XP puanlarını, kazanılan Hacksilver miktarını ve yeteneklerin tetiklenme olasılığını arttıran ‘’Luck of Ages XP Talisman’’ isimli oyun içi kolyeye de sahip olacaklar.

Ön sipariş Bonusları

God Of War oyununu, Playstation Mağazası’ndan ön sipariş ile satin aldığınızda, oyunun çıkış gününde aşağıdaki ayrıcalıklara sahip olacaksınız.

- Kalkan Kaplamaları (Buckler of the Forge, Shining Elven Soul-Shield, Dökkenshield, ve ayrıca Playstation Plus üyeleri için Grace of the Wanderer ve Defender of the Chosen )

- XP artışı

- Oyunu, çıkış tarihinden iki gün önce indirme imkanı ( 20 Nisan’da oynanabilecek)

Dijital ön sipariş sadece Standart ve Deluxe sürümleri kapsayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 12:40
digital deluxe sürüm ön sipariş verdim merakla bekliyorum
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 15:52
Aynen qanqa.. Evlat acısı gibi koydu 209TL baymak ama ne yaparın.. Dolar 4 TL ve egonomi çoh eyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni God of War'u satın almadan önce bilinmesi gerekenler
İlginizi Çekebilir