Yeni GTA 5 güncellemesi PS5 ve Xbox Series X/S konsollarına özellik ekliyor

Batuhan Bolat 27.04.2022 - 17:17
Yeni GTA 5 güncellemesi ile yeni nesil konsollara özellik ekleniyor ve bazı çökme problemleri ve hataları onarıyor.

Rockstar yeni nesil konsollar için bazı hataların çözümünü sunacak olan yeni GTA 5 güncellemesi yayınlıyor. Bu güncelleme eski ve yeni nesil konsollar için önemli hata gidermelerini de içeriyor.

Yeni GTA 5 güncellemesi PS5 ve Xbox Series X/S konsollarına motion blur özelliğini ekliyor

Yamanın öne çıkan konusu PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için motion blur özelliğini aktif ve kapalı duruma alabileceğiniz kaydırıcı eklenmesi. Yani artık özelliği tamamen kaldırabileceksiniz. Güncelleme ayrıca tüm konsol platformlarındaki birkaç donma ve çökme hatası da dahil olmak üzere çeşitli hataları gideriyor. 

Güncelleme Xbox Series X/S'de kullanıcıların "Quick Resume" seçeneğini seçtiklerinde uyarı ekranında takılıp kalmasına neden olan bir sorunu çözüyor. Üstelik yama sesli sohbet grubundayken oyun sesini duymadığı ve yalnızca radyo sesinin duyulduğu hatayı hedef alıyor.

yeni-gta-5-guncellemesi-ps5-ve-xbox-series-x-s-konsollarina-ozellik-ekliyor

PS4 ve Xbox One konsollarında oyun başlatılırken Rockstar logo ekranında takılıp kalmasına neden olan hatayı ve GTA Online ilerlemesinin kaydedilmemesine neden olan sorunu da çözüyor. GTA 5 yeni güncellemesi yama notlarını buraya tıklayarak detaylı bir şekilde Rockstar sitesinden inceleyebilirsiniz.

Ayrıca şu anda GTA Online'ın yeni bağımsız sürümü, PlayStation Plus aboneliğine sahip PS5 oyuncularına özel olarak üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanımda. Xbox Series X/S için ise şu anda dijital mağazada 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni GTA 5 güncellemesi PS5 ve Xbox Series X/S konsollarına özellik ekliyor
İlginizi Çekebilir