Yeni GTA paketi, PC'de başarılı olur mu?

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Yeni GTA paketi, PC'de başarılı olur mu?
Rockstar Games'in en önemli oyunu GTA, dört numaralı yapımla listeleri alt üst ettikten sonra, iki tane de eklenti paketi hazırlamış ve bunları Microsoft'un yeni nesil konsolu X360 için satışa sunmuştu. Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City; The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony isimli eklentileri kapsıyor ve artık PS3 ile PC için de satın alınabilir durumda.

GTA IV'ün PC'ye ilk çıkışını eminim ki çoğu kişi biliyordur. İnanılmaz optimizasyon sorunları ve çok yüksek sistemlerin olmasına rağmen oyunun anlamsız hatalar vermesi, birçok oyuncuya saç baş yoldurtmuştu. Ardından gelen yamalarla bu sorunlar düzeltilse de, ilk haftadan itibaren oyuna gösterilen ilgi düşük boyutlarda kalmış, çoğu kez ilk 10'a bile girememişti.

Şimdi ise, elimizde GTA'nın yeni eklenti paketi var ve Steam'in en güncel rakamlarına bakıldığında, 3 numarada yer alıyor. Bu belki güzel bir seviye, ancak devamlılık da çok önemli. Çoğu eski oyunun hâlâ üst sıralarda yer bulabildiğini göz önüne alırsak, Rockstar'ın bu yeni eserinin güzel bir ilgi görmesi gerekiyor. Çünkü bu Rockstar'ın ilerleyen dönemlerde PC'ye oyun yapması için önemli bir gösterge.

Yorumlar 29
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni GTA paketi, PC'de başarılı olur mu?
İlginizi Çekebilir