Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı

Tunay Şahin 19.04.2023 - 15:25
Peter Quinn mi dedi birisi? Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı ile, Galaksinin Koruyucularına her zamanki gibi eğlenceli bakış atıyor.

Galaksinin Koruyucuları geri dönüyor. Üçlemenin son filmi için Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı yayınlandı. Oldukça eğlenceli olan fragmanda Peter Quill ve Gamora'nın eğlenceli konuşmalarına tanık olacaksınız.

Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı yayınlandı

Videodan sonraki bölümde bol miktarda spoiler olacaktır. O yüzden spoiler yemek istemiyorsanız alt kısımlara devam etmemenizi öneririz.

Hikaye

Knowhere'deki hayata alışmaya çalışan Galaksinin Koruyucuları, Rocket'in geçmişinden gelen bazı ayrıntıların ortaya çıkması ile zorlu göreve başlayacaktır. Peter Quill, Rocket'i korumak için en yeni üyeleri Uzay Köpeği Cosmo ile birlikte, ekibin dağılmasına yol açabilecek tehlikeli bir göreve götürmek zorundadır.

Bilindiği üzere Infinity War'da Thanos'un Ruh Taşını alabilmesi için Gamora kurban edilmişti. Zaman sıçraması sonrasında henüz Peter ile tanışmayan halinin tekrardan ekibe katılmasının ardından işler karışacağa benziyor. Tabii ki Quill'i tanıyorsak bu işin peşini bırakmayacak ve onu geri kazanabilmek için her şeyi yapacaktır.

Galaksinin Koruyucuları 3, toplamda 2 saat 30 dakika sürüyor ve 5 Mayıs 2023 tarihinde gösterime girecek. Filmde baş rolleri Chris Prarr, Zoe Saldana, Dave Bautista gibi ünlü isimler paylaşıyor. Ayrıca Groot'a Vin Diesel ve Rocket'e de Bradley Cooper ses veriyor. Unutmadan, Sylvester Stallone da Stakar Ogord rolü ile geri dönecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2023 21:25
"kurban edilen Gamora, bir şekilde geri dönmüş gibi görüyor" cümlenin düşük olmasını geçiyorum endgame'i de izlememişsin

-------------------------------

Selamlar, direkt imdb özeti eklenmişti ama orada bir anlam kayması oluşmuş. Düzeltilmiştir. Geri bildirim için teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2023 20:29
Saçma hüper kahramanlı filmler içinde en matrak olanı bu seri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı
İlginizi Çekebilir