Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 13.02.2023 - 16:45
Mayıs ayında gösterime girecek olan Guardians of the Galaxy 3 fragmanı Super Bowl sırasında yayınlandı.

Marvel'ın bu yıl yayınlanacak önemli filmlerinden biri olan Guardians of the Galaxy 3 fragmanı yayınlandı. Amerikan Futbolunun en iyisinin belli olduğu Super Bowl finalinde yayınlanan bu fragmanda birçok önemli sahneye yer verilmiş. Son olarak Disney+ servisinde Guardians of the Galaxy Holiday Spacial filmi ile karşımıza çıkan ekip bu sefer geçmişleri ile yüzleşecek ve Adam Warlock, High Evolutionary gibi merak edilen karakterler ile karşı karşıya gelecekler. 

Guardians of the Galaxy 3 fragmanı Super Bowl'da yayınlandı

Avengers: Endgame sonrasında ekibi ilk kez solo filmlerine göreceğimiz bu yapımda birçok sürpriz sahneye de yer verilecek. Marvel evreni için önemli karakterlerin yanı sıra daha önce açıklandığı ve fragmanda da ipuçlarını gördüğümüz gibi Rocket Racoon karakterinin geçmişi hakkında da detaylar izleyiciye sunulacak.

Fragmanda ayrıca Adam Warlock karakterini net bir şekilde görebiliyoruz. Ayrıca filmin kötü adamı High Evolutionary de fragmanda önemli bir yer edinmiş. İlk olarak 1966 yılında yayınlanan The Mighty Thor çizgi romanında gözüken High Evolutionary (Herbert Edgar Wyndham), insanlığın evrimini yapay olarak hızlandırmaya çalışan bir bilim adamı olarak seride yer almıştı. Filmde nasıl bir rol oynayacağı ise merak konusu. Filmin 5 Mayıs'ta gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir