Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 26.10.2022 - 10:56
Noel döneminde Disney+ servisi üzerinden karşımıza çıkacak olan The Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı.

The Guardians of the Galaxy ekibi son olarak karşımıza çıktıkları Thor macerasında biraz geri planda kalsalar da ekibin şu sıralar 3. filme odaklandığını söyleyebiliriz. Tabi öncesinde yılbaşı döneminde renkli bir hikaye ile evlerimize konuk olacaklar. İşte Noel dönemine özel olarak hazırlanan The Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı çıktı

Disney+ servisinde 25 Kasım'da yayınlanacak olan filmin yönetmenliği, filmlerden de hatırladığımız ve şu sıralar DC ile yakınlık kuran James Gunn tarafından yapılıyor. Fragmana baktığımızda ise zaten olması gerektiği gibi eğlenceli bir sunum hedeflendiğini görüyoruz. Avengers: Endgame olayları sonrasında özellikle Gamora'nın gidişi ile hüzünlenen Peter'ı mutlu etmek için ekibin Noel döneminde dünyaya gelişi konu ediniyor.

Tabi Peter'ın çocukluk kahramanı Kevin Bacon'ın hikayeye dahil oluşu da oldukça eğlenceli olacak gibi. Hatırlarsanız ilk filmde Kevin bacon'ın rol aldığı Footloose filmine gönderme yapılmış ve Peter'ın bu filmi ne kadar sevdiğine dikkat çekilmişti. Filmde tabi seriden aşina olduğumuz Drax, Mantis, Nebula, Rocket, Groot ve Kraglin gibi karakterler de yer alacak.

Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir