Yeni Hearthstone eklenti paketi duyuruldu

Murathan Özlü 18.03.2022 - 03:39
Yeni Hearthstone eklenti paketi Sunken City duyuruldu. Antik Naga kenti Zin-Azshari'yi konu alacak paket ile oyuna 135 yeni kart eklenecek.

Yeni Hearthstone eklenti paketi Nisan ayında piyasaya çıkacak ve oyunun temasını antik naga kenti Zin-Azshari şekillendirecek.

Hearthstone yeni paket duyurusunun geleceğini bu ay başında öğrenmiştik.

"Batmış şehire yolculuk" sloganıyla duyurulan eklenti paketi ile oyuna 135 yeni kart,  büyü odaklı minyon tipi Naga ve 2 yeni "keyword" eklenecek. Colossal ve Dredge özellikleri ile kartlara pakete özel artılar gelecek.

Yeni Hearthstone eklenti paketi duyuruldu

Sunken City ile birlikte gelen Colossal özelliği ile masaya yollanan kartlar, etkileşime girebilecekleri fazladan kartları çağırabilecekler. Dredge özelliğiyle ise, destelerin en altındaki 3 karttan biri en üste alınabilecek. 

Yeni Hearthstone eklenti paket
Yeni duyurulan Hearthstone paketi için ön sipariş verebilir ve 80 Voyage to the Sunken City kartı, 5 tane altın Voyage to the Sunken City kart paketi ve 2 tane rastgele Voyage to the Sunken City Legendary kartını içeren Mega Paket'i alabilirsiniz. Ayrıca Mage için Kraliçe Azshara versiyonu,  Azshara kart arkalığı, 5 Mercenary kart pakedi ve Battleground için artılar da ön siparişe dahil.  Standard pakette ise 60 kart paketi, 2 legendary kart ve Azshara kart arkalığı bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Hearthstone eklenti paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir