Yeni Hellboy filmine deneyimli bir isim katıldı

Ersin Kılıç 2.08.2017 - 11:03
Hellboy: Rise of the Blood Queen filminin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.
Çizgi Roman dünyasının en farklı karakterlerinden biri olan Hellboy, daha önce Guillermo Del Toro yönetmenliğinde karşımıza çıkmış ve karakter Ron Perlman ile özdeşleşmişti. Geçtiğimiz aylarda ise hatırlayacağınız gibi Hellboy hikayesinin sıfırlanacağını ve başrolünde de David Harbour olacağını öğrenmiştik. İşte R-Rated olarak konumlandırılan, yani şiddet öğeleri ile yetişkin damgası yiyen bu film için önemli bir duyuru daha geldi.

Daha önce Game of Thrones, John Wick, Herkül gibi yapımlarda yer alan ve son olarak American Gods dizisi ile karşımıza çıkan Ian McShane'in yeni Hellboy filminde yer alacağı resmi olarak açıklandı. McShane filmde Hellboy'a adeta babalık eden Profesör Trevor Bruttenholm karakterine hayat verecek. Bu karakteri daha önceki filmlerde John Hurt oynamıştı.

Daha önce The Descent ve Game of Thrones projelerinde çalışan Neil Marshall tarafından yönetileceği açıklanan Hellboy: Rise of the Blood Queen filminin senaryosunu Andrew Cosby, Christopher Golden ve Mike Mignola kaleme aldı. Filmin prodüksiyon ve gösterim tarihleri ise hala belirsizliğini koruyor.

Yeni Hellboy filmine deneyimli bir isim katıldı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2017 20:27
Başarılı seçim.Hellboy filmine ciddiyet kazandıracak bir aktör.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Hellboy filmine deneyimli bir isim katıldı
İlginizi Çekebilir