Yeni Hitman Avusturalya tarafından konsol ve PC için listelendi

Furkan Güler 26.04.2018 - 14:05
Yeni Hitman oyunu, yaz aylarında tanıtılabilir.

Merakla beklenen yeni Hitman oyunu, Hitman: Sniper Assassin adı altında listelendi. Avusturalya'nın eğlence içeriklerini sınıflandırma kurumunun listelediği oyun, listelemeye bakılırsa PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Ancak listelemeyi gören oyuncular, yeni Hitman oyununun bir yan oyun olacağını düşünüyor. Son oyununda hikayeye pek fazla önem vermeyen geliştiriciler, oynanış mekanikleri anlamında oldukça güzel bir iş ile karşımıza çıktı.

Hitman Sniper Assassin, Avusturalya tarafından listelendi

IO Interactive'in elinde olan Hitman markasının daha nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Ancak bir önceki oyunun mekanikleri biraz daha geliştirilirse ve seriye güzel bir hikaye yedirilirse, oldukça güzel bir oyun ile karşılaşabiliriz. Hali hazırda bir süredir sızıntı haberlerin konuğu olan Hitman, böylelikle resmiyete dökülmüş oldu diyebiliriz.

Yaz aylarında düzenlenecek olan E3 2018 fuarında tanıtılması beklenen yeni Hitman oyunu sayesinde nihayet güzel bir gizlilik oyununa kavuşacağız. Son olarak MGS 5 ile deneyim ettiğimiz gizlilik türüne ait ait oyunlar maalesef pek fazla gelmiyor. Gerçi artık geliştirici ekipler de böyle bir külfetin altına girmek istemiyor diyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2018 17:20
splinter cell gelsin yeter sam fisher reis
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2018 15:45
gelsin tabi bir bu bir de splinter cell:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Hitman oyunu sürpriz şekilde konsollar ve PC için listelendi
İlginizi Çekebilir