Yeni House of the Dragon fragmanı yayınlandı

Batuhan Bolat 5.05.2022 - 22:17
Yeni House of the Dragon fragmanı HBO Max resmi YouTube hesabında yayınlandı. Dizi 21 Ağustos 2022'de gösterime girecek.

HBO'nun Game of Thrones yan ürünü olan Yeni House of the Dragon fragmanı yayınlandı. House of the Dragon'un ön bölümü için teaser fragman bizlere bir bakış sunuyor. Aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Yeni House of the Dragon fragmanı bizlere neyi gösteriyor?

George R. R. Martin'in Ateş ve Kan adlı romanına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen savaşı ele alıyor. Game of Thrones dizisindeki olaylarının ön hikayesi diyebiliriz. Game of Thrones son Targaryen'in Demir Taht'ı geri alma arayışına odaklanırken House of the Dragon Targaryen'ların tahttan indirilmesine yön açan olaylara değinecek.

Matt Smith geçtiğimiz Mart ayında verdiği bir röportajda değişen tek şeyin sadece bütçe değil, aynı zamanda yeni serinin orijinalinden gerçekten farklı olduğunu söylemişti. House of the Dragon yeni teaser fragmanı bazı ünlü ailelerin atalarını Kral Viserys Targaryen'e diz çökerek gösteriyor. Stark ailesinin eski bir atası olan Lord Rickon Stark da teaser fragmanında yerini almış.

House of the Dragon yeni teaser fragmanı yayınlandı

Dizinin yürütücü yapımcılığını ve yapımcı ortaklığını George R. R. Martin üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Kral Viserys Targaryen rolünde Paddy Considine, Prens Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Alicent Hightower rolünde Olivia Cooke, Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D'Arcy yer alıyor. Lord Corlys Valeryon rolünde Steve Toussaint, Prenses Rhaenys Targaryen rolünde Eve Best var.

House of the Dragon ilk olarak 2022 Ağustos'ta HBO ve HBO Max'de gösterime gireceği House of the Dragon resmi Twitter hesabından bir ejderha yumurtası ile müjdelenmişti. Resmi teaser fragmanının sonunda ise çıkış tarihi açık bir şekilde görülüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 08:03
Keşke white walkers ile ilgilli bir şey görebilseydik. Bu olmazsa keyif vermez bu dizi :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni House of the Dragon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir