Yeni James Bond filmini Christopher Nolan yönetebilir

Mahmut Saral 7.05.2017 - 17:12
Karanlık, belki de en karanlığı...
Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden olan James Bond'un yeni üyeleri için çalışmalar sürüyor. Aslında "çalışmalar sürüyor" diyoruz, ama sıradaki film ve sonraki halkaların nasıl hazırlanacağı henüz muamma. Zira senaryo, yapımcı ve yönetmen sorunları bir yana, en önemli sorun olarak kimin Bond rolünde olacağı belli değil.

Günümüze yakın tarihlerde hazırlanan Bond filmlerinde "Sarışın Bond" olarak Daniel Craig'i izlemiştik. Kendisi şu an için "Son Bond" unvanının sahibi. İlk duyurulduğunda "Hadi canım, sarışın Bond mu olur!" diye tepkiler toplasa da görüldü ki en kârlı Bond filmleri Craig ile mümkün oldu. Şimdi ise Craig, defalarca verdiği röportajlarında "Yeni bir Bond filminde oynamayacağını", hatta esprili bir şekilde ölmeyi tercih edeceğini dahi dile getirmişti. Yapımcılardan gelen 100 milyon doların üzerindeki para teklifi dahi Craig'i geri adım attırmaya yetmedi. Yeni Bond için Tom Hardy, Aiden Turner, James Norton, Michael Fassbender ve Idris Elba (İlk siyahi Bond?) gibi isimlerden söz ediliyor, ama bir netlik yok.

Yeni James Bond filmini Christopher Nolan yönetebilir

Şimdi tekrar gelelim yapımcı ve yönetmen tarafına. Bu koltuklarda da "net" bilgiler yok, ama heyecan verici söylentiler var.

IMDbPro'da yer verilen bilgilere göre Syncopy firması, şu an 25. Bond filmi üzerinde çalışmalar yapıyor. Şimdi biraz açalım. Syncopy firmasının sahibi ise, özellikle Kara Şövalye üçlemesiyle gönüllerde taht kuran Christopher Nolan (Ortağı da Emma Thomas). Nolan'ın filmin hem yapımcısı hem de yönetmeni olacağı konuşuluyor. Fanlar da "Eğer bu gerçekleşirse, şimdiye kadarki en karanlık Bond filmine hazır olmalıyız" yorumlarını yapmaya başladı bile.
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2017 19:40
Bu adam çekerse filmi, bol bol efekt olur filmde. :D
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 21:13
Adam Interstellar'da ki su ve buz gezegenlerinin çekimlerini İzlandada suyun içinde, buzun üstünde yaptı. Ranger uzay aracı her şeyiyle fonksiyoneldi,efekt kullanmadı. Nolan ve efekt?
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 12:14
Naptın hocam, bu adam diğer aksiyon yönetmenlerine göre görsel efektleri en az kullanandır. Insterstellar ı düşünme, Inception u, Batman i düşün. Adam gerçekten tıra takla attırdı, efekt kullanmadı. Kaç kişi var, harbiden tıra takla attıracak, hastaneyi yıkacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
enginalan
enginalan 8.05.2017 16:57
neyse umarım bir daha daniel craig izlemeyiz . resmen kabir azabı gibiydi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 15:32
Bond filminde oynayanların yada yönetenin prestijinin düşüceğini söyleyenler var. Bence tek bir film yaparlarsa ve uzatmazlarsa diğerlerinde yer almazlarsa sorun yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 15:25
Sam Mendes yönetmesin de artık. Casino Royale tarzı bir film çeksinler. Christopher Nolan yönetirse çook güzel olurr. Ve Michael Fassbender'dan harika bir Bond olur bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 14:53
inşallah,
2. defa alman bond seçmezler bu yüzden fassbenderi eleyebilirsiniz,
tom hary yada tom hiddelston yada idris bu üçünden başkası gelirse süpriz sayarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni James Bond filmini Christopher Nolan yönetebilir
İlginizi Çekebilir