Yeni Jump Force videosu, oyunun hikayesini gösteriyor

Furkan Güler 20.12.2018 - 12:33
Ayrıca oyun için yeni karakterler duyuruldu.

Geçtiğimiz E3 2018 fuarında duyurulan ve manga/anime hayranlarının dikkatini çeken dövüş oyunu Jump Force için yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan videoda, oyuna eklenen fantastik evrenlerin nasıl bir araya geldiği anlatılıyor. Videoya göre gerçek dünya ile Jump dünyasının ani birleşmesinden sonra, gerçek dünya kaosa sürükleniyor. Ardından fantastik dünyada bulunan kötüler ise gerçek dünyanın hükümdarları olmaya çalışıyor.

Jump Force için yeni karakterler duyuruldu ve yeni bir video yayınlandı

Ayrıca oyunda kendi karakterimizi de oluşturabileceğimizi söyleyelim. Karakterimizin yeteneklerinin yanında, anime evreninde bulunan motifleri karakterimizin üstüne ekleyebileceğiz. 15 Şubat tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformu için çıkacağı açıklanan yapıma yeni olarak Black Clover serisinden Asta, Dragon Ball serisinden Trunks, One Piece serisinden Boa Hancock ve Bleach serisinden Renjii Abari de eklenecek.

Son olarak bazı anime hayranları, neden hala oyuna Fairy Tail karakterlerinin eklenmediğini de merak ediyor. En az Naruto ve One Piece serileri kadar ünlü olan Fairy Tail karakterlerini oyunda görmek isteyen büyük bir hayran topluluğu bulunmakta.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2018 22:11
Çünkü Fairy Tail, Shonen Jump mangası değil. Oyunda sadece Shounen Jump dergisinde yayınlanan serilerin karakterleri var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2018 12:58
İlerde yamalar la baya karakter eklerler. NOT: Ücretli "DLC" ler ile... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Jump Force videosu, oyunun hikayesine odaklanıyor
İlginizi Çekebilir