Yeni keşfedilen patent, Google'ın yeni kontrolcüsüne ait olabilir

Ahmet Özçilingir 11.03.2019 - 15:22
Görseller Google'ın kontrolcüsüne mi ait?

Teknoloji devi Google'ın uzun süredir oyun sektörüne ilgi duyduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz sene Project Stream testi yapılmış ve bulut altyapısı üzerinden Assassin's Creed Odysey oynanmıştı. Google Project Stream'i bir oyun konsolu haline getirecekmiş gibi görünüyor. Hatta yeni alınan patentin Google'ın oyun konsolunun kontrolcüsüne ait olduğu düşünülüyor. Google'da resmi bir açıklama gelmemiş olsa da yakın bir zamanda konsolun duyurulması bekleniyor.

Google'ın oyun konsolu ne zaman çıkacak?

Yeni keşfedilen patent, Google'ın yeni kontrolcüsüne ait olabilir

The Verge'in ortaya çıkarttığı patent başvurusunda kontrolcünün özellikleri de ayrıntılı olarak açıklanmış. Kontrolcünün üzerinde, bir sohbet daveti aldığında, lider tablosunda değişiklik olduğunda, bir oyun daveti aldığında oyuncuyu uyaracak bir uyası sinyal bölümü yer alıyor. Yeni paten t başvurusunun, 2014 yılında yapılan önceki başvurunun devamı niteliğinde olduğu belirtiliyor. 18 Martta San Francisco'da düzenlenecek olan GDC 2019'da Google'ın sürpriz duyuruyu yapması bekleniyor. Google'ın da konsol sektörüne girmesi, oyuncu dünyasında önemli değişikliklerin olmasına neden olabilir. Yeni nesilde Stream makinelerinin yükselişini görebiliriz. Google da bu yeni oyunculuk anlayışında, boştaki sandalyeyi kapıp, yeni düzenin öncüleri arasına girmeye çalışabilir. 


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
sukru83
sukru83 11.03.2019 16:34
Mevcut internet alt yapısıyla çoşarız kesin stream üzerinden.(Daha fiber bile yok her yerde.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2019 16:25
Sizin sayenizde suprizlerinde bı anlamı kalmadı bakılmicak şeylere bakarak anlam cikartiyosunuz.İnsan artık ağız tadiyla sasiramiyo ,sevinemiyo,heycanlanamiyo ne degistik be kardeşim ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni keşfedilen patent, Google'ın yeni kontrolcüsüne ait olabilir
İlginizi Çekebilir