Yeni Killzone oyunundan bilgiler

Murat Halilbeyoğlu 9.05.2012 - 14:51
Artık zaman Helghast zamanı
Siliconera'ya göre ismi belirsiz bir kaynak Sony'nin yeni bir Killzone oyunu için teaser kayıtlarına başladığını söylemiş. Yeni çıkacak oyun Killzone 3'ten sonraki olayları anlatacakmış.

Kaynağa göre "Duty, Obedience, and Loyalty" (Görev, İtaat ve Sadakat) sözlerinin geçtiği bir monolog mevcut. Bildiğiniz gibi bu üç kelime Helghast'ın üç erdemi olarak görülüyor. Üstelik bu monolog bir kadın tarafından seslendiriliyormuş.

Yeni Killzone oyunundan bilgiler
Henüz net birşey yok ancak dedikodular konuşmayı yapanın Aurarch Visari'nin kızı olduğu yönünde.

İşte monoloğun tamamı:

"My sons and my daughters, today we take the first step toward our imperial future.

For years, this once-great nation has stagnated in the shadow of its enemies. Governed by scoundrels who flaunted the ideals established by my father, these traitors… these enemies of our race have diluted and exploited the triad of Duty, Obedience, and Loyalty.

This regime, this corrupt regime, has been dissolved. In its place does rise an era of stability and strength. A time of opportunity born from a promise that we shall return our people to their proper sphere of dominance."


"Oğullarım ve kızlarım, bugün imparatorluğumuzun geleceğine ilk adımı atmış bulunuyoruz.

Yıllarca, bir zamanların bu muhteşem ulusu düşmanlarının gölgesinde bitki gibi yaşadı. Babamın kurduğu ideallerle dalga geçen alçaklar tarafından yönetildi, bu hainler... ırkımızın bu düşmanları 'Görev, İtaat ve Sadakat' üçlüsünü söndürdü ve sömürdü.

Bu rejim, bu yozlaşmış rejim eridi. Onun yerine artık istikrar ve güç dönemi yükselecek. Halkımızı hak ettikleri egemenlik alanına geri döndüreceği verilen sözden bir fırsat zamanı doğdu."
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2016 21:07
Adam bence mutasyona uğradı visarinin kendisi bitti kızı başladı şimdide
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2016 21:06
Katılıyorum 3'te güzeldi ama killzone 4 tanıtım videosunu izleyin ben 3 daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Killzone oyunundan bilgiler
İlginizi Çekebilir