Yeni Kinect daha akıllı

Ali Demirci 30.09.2013 - 15:05
Eskisi aptal mıydı?
Bir Microsoft çalışanı olan Phil Harrison, Londra’daki Eurogamer Fuarı’nda yeni nesil Kinect hakkında bir kaç detay ortaya çıkarttı.

Bu detaylardan en dikkat çekici olanı ise yeni Kinect sensörünün iki kişiyi aynı anda konuşurken algılayabilecek kapasitede olmasıydı. Xbox One ile birlikte dağıtılacak olan bu sensörler iki kişiyi aynı anda anlayabilmesinin dışında karanlık bir odada kişilerin ağızlarının açık olup olmadığını bile algılayabiliyor.

Yeni Kinect daha akıllı
Ürün ile ilgili ortaya çıkan diğer özellikler ise parmak algılamasındaki güçlendirme, 6 kişiye kadar 25 eklem yeri algılaması ve yüz taraması ile kalp atış değerleri.

Microsoft yaşam alanımızı daha dinamik ve keyifli hale getirmekte oldukça kararlı gibi görünüyor. Kinect teknolojisinin bu yönde olan gelişmelerinden çok yakında bu sensör ile televizyon ve Xbox kontrolü ile ilgili bir güncelleme gelmesi muhtemel görünüyor.

Xbox One için planlanan dağıtım tarihi bundan yaklaşık iki ay sonrası olan 22 Kasım. Bakalım Kinect sensöründeki bu değişiklik Xbox severleri ne kadar memnun bırakacak.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Kinect daha akıllı
İlginizi Çekebilir