Yeni korku oyunu Pacific Drive, gelecek yıl çıkıyor

Atıf Doğan Özcan 14.09.2022 - 12:23
Sony, Pacific Dirve adlı korku hayatta kalma oyununu resmi olarak State of Play etkinliğinde tanıttı. Yayınladığı fragman ile oyun hakkında azda olsa bilgi sahibi olabildik.

Sony, Eylül 2022 State of Play etkinliğinde birçok yapımı oyun severlerin beğenisine sundu. Aralarında yeni korku ve hayatta kalma oyunu olan Pacific Drive’da yer aldı. Bir adet tanıtım fragmanı yayınlanan oyun için geri dönüşler oldukça güzel oldu.

Yeni korku oyunu Pacific Drive önümüzdeki sene geliyor

Sony, State of Play etkinliğinde yeni hayatta kalma ve korku oyunu olan Pacific Drive için bir fragman yayınladı. Oyun PlayStarion 5 için geliştirilmekte şuan için ve önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek.  Pacific Drive , Seattle, Washington merkezli bir stüdyo olan Ironwood Studios tarafından geliştiriliyor. Ekip oldukça tecrübeli kişilerden oluşuyor. Ekip üyeleri, daha öncesinde Call of Duty’den Sly Cooper’ahatta Nintendo’nun The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ine kadar her şey üzerinde çalışmış geliştiricilerden oluşuyor.

Yeni korku oyunu Pacific Drive, gelecek yıl çıkıyor

Pacific Drive, Ironwood’un ilk oyunu ve Sony’nin oyunu State of Play’de sergilemeyi seçmesi, şirketin projesine olan güvenini gösteriyor. Birinci şahıs sürüş hayatta kalma oyunu olarak geçen oyunda oyuncular, Olympic Exclusion Zone’u keşfediyorlar. Burası, Kuzeybatı Pasifik’in Amerika Birleşik Devletleri tarafından ele geçirilen ve hükumet deneylerinin “ciddi radyasyon, çevresel çöküş ve doğaüstü dehşetlere” yol açmasının ardından duvarlarla kapatılmış bir bölümdür.

İlginizi Çekebilir: Rise of the Ronin resmi olarak açıklandı

Pacific Drive’daki oyuncu karakterleri, duvarların arasında geçmeyi başarırlar ve etrafı saran ürkütücü efsanelerde herhangi bir gerçek olup olmadığını görmek için bölgeyi keşfetmeye başlarlar. Oyuncular yola ger çıktığında yollar değişiyor,  yolculuk esnasında araçları yağmalıyorlar ve yağmaladıkları araçları kullanarak yükseltebilir ve onara bilirler.

Pacific Drive , PlayStation 5 için Ironwood Studios tarafından geliştiriliyor ve 2023 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 14.09.2022 17:21
Bak bu ilgi çekici
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni korku oyunu Pacific Drive, gelecek yıl çıkıyor
İlginizi Çekebilir