Yeni Korku Oyunu Project R, 2025'te Geliyor

Tunay Şahin 20.12.2023 - 23:00
Silent Hill 2 Remake oyununun yaratıcısı Bloober Team, The Walking Dead'in yaratıcılarıyla bir arada, Project R ile adlandırılan yeni korku oyunu üzerinde çalışıyor.

Silent Hill 2'nin Remake, The Medium ve Layers of Fear gibi oyunların arkasındaki geliştirici Bloober Team, The Walking Dead'in yaratıcıları tarafından verilen yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bu yeni korku oyunu, Project R adı altında geliştiriliyor ve 2025'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Silent Hill 2'nin Geliştiricisi Bloober Team, Gizemli Oyunu Project R Üzerinde Çalışıyor

Bloober Team ve Skybound Entertainment'ın işbirliği, belirtilmeyen bir Skybound fikri mülkiyetinin video oyunu uyarlamasına odaklanıyor. Skybound, The Walking Dead'in yanı sıra, Nicholas Cage'in Drakula'yı canlandırdığı Renfield filminin yapımcılığını ve Invincible çizgi roman serisinin TV adaptasyonunu üstlenmiş bir şirket. Yakın zamanda video oyunu sektörüne de adım attı.

Şu an için "Project R" kod adı ile anılıyor ve 2025 yılında tanıtılması bekleniyor. Bloober Team Başkanı Piotr Babieno, Skybound ile işbirliği yaparak korku alanındaki uzmanlıklarını sunacaklarını ve bu projenin, 2027'ye kadar olan stratejik planlarında önemli bir adım olduğunu belirtti.

Silent Hill 2'nin Geliştiricisi Bloober Team, Gizemli Oyunu Project R Üzerinde Çalışıyor

Skybound Games, bağımsız video oyunları yayınlamanın yanı sıra, Telltale'in Walking Dead serisini 2018'de devralmıştı. Bu, stüdyonun video oyunu sektöründeki etkinliğini artırıyor.

Bloober Team'in Silent Hill 2'nin yeniden yapımı için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olması ve yılın başlarında oyunun "piyasaya sürülmeye hazır olmadığını" belirtmesi, 2025'teki bu yeni projenin lansmanını daha da merak uyandırıcı kılıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Korku Oyunu Project R
İlginizi Çekebilir