Yeni League of Legends şampiyonu sızdırıldı

Emir Özkayalar 21.04.2022 - 11:50
Son sızıntı ile yeni League of Legends şampiyonu Bel’veth isimli yeni bir karakterin geleceğini ortaya çıkardı.

Bilindiği üzere Riot Games bir diğer oyunu Valorant'ta Türk Ajan Fade ortaya çıkmıştı. Bugün de firmanın bir diğer oyunu olan League of Legends için bir başka kahraman ortaya çıktı. Yeni League of Legends şampiyonu Bel'Veth ismiyle oyuna ekleniyor.

Yeni League of Legends şampiyonu Bel’veth oldu

2009 senesinde piyasaya çıkan ve kısa sürede geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan League of Legends, ilk çıktığı dönemde bünyesinde 40 adet şampiyon barındırıyordu. Gün ve gün yeni şampiyonları oyuna entegre ederek çeşitliliğini arttıran Riot, Zeri ve Renata Glasc gibi oyuna eklediği yeni şampiyonların ardından bir yenisini daha getirerek gündemdeki yerini aldı.

Yeni League of Legends şampiyonu Bel’veth oldu

2018 senesinde duyurulan Kai’Sa karakterinin ardından, oyuncular tarafından Void bölgesi için yeni bir şampiyon beklentisi başlamıştı. 

Ünlü YouTuber Ryscu’nun, daha önce yapmış olduğu sızıntı haberleri doğru çıkmıştı. Dün gece saatlerinde kanalında Bel’Veth REVEALED ismiyle, oyuna gelecek ve void bölgesinden olan yeni bir şampiyonun oyun içi modeline ve oynanışına dair bir video paylaştı. Caitlyn ve Kai’Sa’nın ardından Bel’Veth’de Battel Boss skinine sahip olabileceği görülüyor.

Şampiyon bu şekilde çıkışını gerçekleştirirse 2019’dan bu yana ilk defa arcade görünüme yer verilmiş olacak. Riot Games tarafından henüz yapılan resmi bir açıklamama olmamasına rağmen oyuncular oldukça heyecanlı gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni League of Legends şampiyonu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir