Yeni League of Legends şampiyonu Vex yetenekleri

Ersin Kılıç 7.09.2021 - 18:08
İlk olarak yakınlardaki Işık Muhafızları etkinliğinde görünen Kasvetperver, Vex bu ay içerisinde League of Legends'a eklenmiş olacak.

Riot Games geçtiğimiz günlerde yayınlanan video ile ön izlemesini sunduğu yeni şampiyonu Vex yetenekleri için bir duyuru yayınladı. Bu açıklamada Vex yetenekleri için sırasıyla tüm detayların verildiğini görüyoruz. Uzun süre sonra Sihirdar Vadisi'ne inen ilk Yordle şampiyonu olan Vex  için yayınlanan listeye baktığımızda şamspyionun gölgesiyle birçok oyuncunun başına bela olacağını görüyoruz. Yapılan açıklama ve Vex yetenekleri şu şekilde;

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Işık Muhafızları etkinliğinde görünen Kasvetperver, Vex bu ay League of Legends'a geliyor. Vex 2016'dan beri LoL'e gelen ilk yordle ve güneşten, neşeden ve Sihirdar Vadisi'nde oradan oraya atılıp duran şampiyonlardan nefret eden bir orta koridor büyücüsü.

Yeni League of Legends şampiyonu Vex yetenekleri

Yeni League of Legends şampiyonu Vex yetenekleri

Yetenekleri

Pasif- Kıyamet ve Kasvet

  • Kıyamet - Vex düzenli olarak Kıyamet'ten güç alır ve bir sonraki temel yeteneği atılmaları durdurup rakipleri korkutur.
  • Kasvet - Yakındaki bir rakip atıldığında ya da başka bir konumda tekrar belirdiğinde Kasvet'le işaretlenir. Vex'in işaretli bir rakibe bir sonraki normal saldırısı işareti patlatarak ilave büyü hasarı verir ve Kıyamet'in bekleme süresinin bir kısmını iade eder.

Q – Buhran Dalgası

  • Vex, ileri yönde bir dalga gönderir. Dalga yoluna çıkan rakiplere büyü hasarı verir. Kısa bir gecikmenin ardından dalga hızlanır ama genişliği azalır. Buhran Dalgası isabet ettiği tüm rakiplerdeki Kasvet işaretini patlatır.

W - Kişisel Alan

  • Vex, bir kalkan kazanır ve etrafındaki rakiplere büyü hasarı veren bir şok dalgası saçar. Kişisel Alan isabet ettiği tüm rakiplerdeki Kasvet işaretini patlatır.

E - Yaklaşan Karanlık

  • Gölge bir konuma uçar ve hareket ederken boyutu büyür. Hedef konuma varınca Kasvet'le işaretlenmiş rakiplere büyü hasarı verir, onları yavaşlatır ve işaretler.

R - Gölge Akını

  • Gölge ileri atılır ve isabet ettiği ilk rakip şampiyonu işaretler ve ona büyü hasarı verir. Bunun ardından Vex bu yeteneği yeniden kullanarak Gölge'nin onu işaretlenmiş hedefe çekmesini sağlayabilir. Bunu yapmak ilave büyü hasarı verir.
  • İşaretlenmiş hedef Gölge Akını'ndan hasar aldıktan kısa süre sonra katledilirse Vex Gölge Akını'nı birkaç saniye içinde yeniden kullanabilir. 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 23:05
ultisi baya iyiymiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni League of Legends şampiyonu Vex yetenekleri
İlginizi Çekebilir