The Lord Of The Rings: Gollum geliyor. Alman video oyun geliştiricisi Daedalic Entertainment. Aksiyon-macera oyunu The Lord Of The Rings: Gollum'u duyurdu. Deadalic Entertainment CEO'su ve kurucu ortağı Cary Fichtelmann, Yüzüklerin Efendisi uyarlaması yeni bir hikaye üzerinde çalıştıklarını belirtti. Yapılan açıklamaya bakacak olursak oyun Yüzüklerin Efendisi hikayesinin öncesinde geçecek.
Alman geliştirici Deadalic Entertainment tarafından duyurulan oyun, aksiyon macera türünde olacak. 2021 yılında yayınlanması planlanan The Lord Of The Rings: Gollum, PC'nin yanı sıra konsollar için de gelecek. Buradaki konsollar kısmı açık bırakılmış. 2021'de yeni nesil konsolların da çıkmış olacağını düşünürsek, The Lord Of The Rings: Gollum PlayStation 5 ve yeni Xbox için de çıkacak mı bilemiyoruz. Deadalic Entertainment CEO'su ve kurucu ortağı Cary Fichtelmann hedeflerinin "hiper-gerçekçi" oyunlar yapmak olduğunu belirtiyor. The Lord Of The Rings: Gollum ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılmadı. Yapımcı firma oldukça iddialı görünüyor.
Daedalic Entertainment 1 Mart 2007'de kurulmuştu. Firmanın en bilinen oyunu 2012 yılında yayınlanan Deponia.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.