Yeni Mad Max filmleri tehlikeye girdi

Ersin Kılıç 14.11.2017 - 10:22
Ünlü yönetmen George Miller firma ile davalık oldu

Uzun süredir yeni Mad Max filmini beklerken bugün devam halkasını tehlikeye sokan bir haber ortaya çıktı. Serinin tüm filmlerinde yönetmenlik koltuğuna oturan ve Mad Max: Fury Road ile herkesin salondan keyifle ayrılmasını sağlayan George Miller, Warner Bros. firmasını dava etti.

George Miller ile Warner Bros davalık oldu

Gelen haberlere göre Avusturalyalı yönetmen Mad Max: Fury Road filminden alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile Warner Bros firmasına dava açmış durumda. Dava nedeni olarak ise Warner Bors'un yanlış hesaplamalar yaptığı ve George Miller'ın Doug Mitchell ile ırtak olduğu yapım şirketine eksik ödeme yaptığı gösteriliyor.

IMDB en İyi 250 film arasına girmeyi başaran ve bu başarısını tam 6 Oscar ödülü ile taçlandıran Mad Max: Fury Road dünya genelinde 378 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Tabi ortaya çıkan bu dava haberi sonrası devam filmleri de riske girmiş durumda. George Miller son olarak 2 Mad Max filminin senaryosu üzerinde çalıştığını dile getirmişti. Hatta bu filmlerden birisin Furiosa odaklı olabileceği de gelen haberler arasındaydı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2017 13:38
Yönetmenin değişmesi devam filmeri açısından oldukça endişeli olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2017 13:21
adam 6 tane oskar kazandı, yaptığı cironun haddi hesabı yok. ilk hamle olarak davaya vereceğine bunu basına duyurmadan sessizce halledip orta yolu bulabilirdi. işte warner bros bu, paranın kölesi olduktan sonra dünyalara sahip olsan kaç yazar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Mad Max filmleri tehlikeye girdi
İlginizi Çekebilir