Yeni Marvels Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 1.11.2023 - 15:19
Marvel Studios, Kaptan Marvel ve Bayan Marvel'ın yer değiştirme yeteneklerini sergileyen, The Marvels filminin yeni fragmanını yayınladı.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) merakla beklenen filmi "The Marvels" için Marvel Studios tarafından heyecan dolu yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, 10 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek olan film hakkında ipuçları veriyor.

"Friend of Yours?" adlı yeni klipte, Carol Danvers/Kaptan Marvel karakterini canlandıran Brie Larson, Kamala Khan/Bayan Marvel rolündeki Iman Vellani'nin evinde düşmanlarla çarpışırken görülüyor. Klipte, Danvers, Bayan Marvel ile güçlerini kullanarak yer değiştirerek inisiyatifi ele alıyor. Durum bir kez daha değiştiğinde, Khan kendini bir uzay istasyonunda, Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury'nin karşısında buluyor. Fury, her zaman olduğu gibi, genç kahramana oyunu değiştirecek destekleri sağlıyor.

Yeni Marvels Fragmanı

"The Marvels" Hakkında Ne Bilmeliyiz?

Marvel'ın açıklamasına göre film, Carol Danvers'ın Kaptan Marvel olarak, zalim Kree'lerle olan mücadelesinin ve Yüce Zeka'ya karşı aldığı intikamın ardından yaşadığı zorlukları işliyor. Carol'ın evreni koruma görevi, anormal bir solucan deliğine ve beklenmedik sonuçlara neden olacak bir Kree devrimine sürüklenmesine sebep oluyor. Bu sırada, Carol'ın yetenekleri, Jersey City'nin süper kahraman hayranı Kamala Khan ve Carol'ın uzaklaşmış yeğeni olan ve artık S.A.B.E.R. astronotu Kaptan Monica Rambeau'nun güçleri ile karışıyor.

"The Marvels" filminin başrollerini Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris üstleniyor. Park Seo-joon, Zawe Ashton ve Samuel L. Jackson filmde yeni katılan ünlü isimler arasında yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Nia DaCosta yapıyor ve senaryosunu Megan McDonnell ve Elissa Karasik ile birlikte yazdı. Film, "Captain Marvel"ın devamı niteliğinde olup "Ms. Marvel" Disney+ dizisinin de bir devamı olarak görülüyor. "Guardians of the Galaxy Vol. 3" ve "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filmlerinin ardından, "The Marvels" MCU'nun Beşinci Aşamasındaki üçüncü film olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2023 22:20
Korkunç görünüyor :-|
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Marvels Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir