Yeni Minecraft oyunu duyuruldu!

Furkan Güler 9.06.2019 - 23:43
Minecraft Dungeons ilginizi çekebilir.

PC platformunun en hızlı satan oyunu olan Minecraft markası adına yeni bir oyun daha duyuruldu. Şimdiye kadar Minecraft'ın farklı modlarını ve Telltale ekibi tarafından yapılan hikaye tabanlı oyunlar görmüştük. Ancak Microsoft tarafından satın alınan Mojang ekibi bu kez Minecraft markası adı altında çok farklı bir oyunla karşımıza çıktı. Minecraft Dungeons adını alan yeni oyun, Diablo seven oyuncuların oldukça hoşuna gidecek. İzometrik bakış açısıyla oynanan yapımda Minecraft evreninde yer alan zindanları keşfedeceğiz. Lokal ve çevrimiçi co op olarak oynanan yapım, 2020 yılının bahar mevsiminde çıkacak. Kendi karakterimizi oluşturup geliştirdiğimiz yapımın grafik teması ise Minecraft'a oldukça bağlı kalmış.

Yeni Minecraft oyunu duyuruldu!

Blizzard kanadının Diablo markasını mobil platforma taşıdığı bu günlerde Mojang ekibi, bu tarzı seven oyuncuları oldukça sevindirdi. Kendi içerisinde bir hikaye anlatımına da sahip olduğunu düşündüğümüz oyun, Xbox Game Pass sistemine dahil olacak. PlayStation platformuna da çıkacak olan yapım, Minecraft markasını daha büyük kitlelere ulaştırabilir. Sunum açısından oyuncuları oyuna boğan Microsoft ise son yılların en başarılı E3 sunumlarından bir tanesine imza atmış durumda. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 13:14
Minecraftı yülemek istiyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2020 20:06
Deneme sürümü Minecraft deneme sürümü hileli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2019 23:50
biz mc yi adı minecraft olduğu için yada grafikleri kare olduğu için değil verdiği serbestlikten dolayı seviyoz tutmaz bence bu oyun. realms gibi ayrı mod olsaydı veya beleş olsaydı alınırdı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Minecraft oyunu duyuruldu!
İlginizi Çekebilir