Yeni Need for Speed oyununda anime elementleri olacak

Atıf Doğan Özcan 16.04.2022 - 01:38
Yeni Need for Speed oyununda, oyun severlerin ilgisini daha çok arttırmak için anime unsurlarından faydalanılacak.

Yeni Need for Speed oyunuyla alakalı daha somut ayrıntılar artık almaya başlıyoruz ve devamı da mükemmel olacak gibi görünüyor. Yeni Need for Speed yeni nesil konsollar için ilk defa geliyor. Forza Horizon gibi oyunların hızlı yükselişinden sonra Need for Speed serisi kendini tekrardan hatırlatmak için kolları sıvadı. Bu yıl içerisinde çıkması beklenen Yeni Need for Speed için oyunun hayranları, geliştiricisi olan Criterion’ın neler yapacağını merakla bekliyorlar.

Yeni Need for Speed oyununda anime elementleri olacak

GiantBomb yazarlarından Jeff Grubb’a göre Yeni Need for Speed oyunu Chicago’nun kurgusal bir versiyonunda geçen bir senaryoya sahip olacak. Ayrıca Grubb, Chiterion’un gerçek bir şehir gibi hissettirmek istediğini umduğunu belirtti. Oyun foto gerçeklik ilkesine dayalı olsa da yine de bazı karakterlere “anime unsurları” eklemeyi planlıyorlar. Grubb “Oyun tamamen foto gerçeklik üzerinde olsada anime çizimlerde yer alacak” diye belirtti. 

Yeni Need for Speed oyunun adı belli değil

Yeni Need for Speed oyunun adının ne olacağı, konusunun ne olacağı veya oyunda hangi mekaniklerin kullanılacağı üzerine hiçbir açıklama daha yok. Hatırlarsınız daha öncesinde Need for Speed serisi, Need for Speed : The Run oyununda oyuncunun araçtan indiği anda sinematikleri devreye sokmuştu bununla oyuna farklı bir hava katmaya çalışmış. Ayrıca Hızlı ve Öfkeli serisinden pek farkı olmaya Need for Speed:Paycak ‘de vardı. Bu yeni Need for Speed oyununda bu tarz şeylerin olup olmayacağı daha belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2022 23:55
underground nirdesinnnn gel artık
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2022 19:51
Yıl olmuş 2022 hala undergroun diyorsunuz. La oğlum geçti o oyunun modası artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Need for Speed oyununda anime elementleri olacak
İlginizi Çekebilir