Yeni nesil Alien

Emre Demiray 3.06.2010 - 12:31
Yeni nesil Alien
Scarface:The World Is Yours, The Godfather ve Reservoir Dogs'dan sonra bir eski film için daha oyun yapma lisansı alınmış durumda. Oyun haline gelecek eski filmimiz bu sefer bilim kurgu korku türünün en önemli örneklerinden olan Alien serisi. Sega ve 20th Century Fox dün yaptıkları duyuruda asit kanlı yaratıkların yeni nesil konsollarda yeniden hayat bulacağını açıkladılar.

Serinin hayranları oyunların birçok farklı türde karşılarına çıkmasını bekleyebilirler, çünkü Sega içinde bir FPS ve RPG'nin de bulunduğu bir çok oyunun tasarım halinde olduğunu belirtti. İlk Alien oyunun 2009'dan önce çıkması ise beklenmiyor.

Bu oyunlar elbette Alien serisi için yapılmış ilk oyunlar olmayacak daha önce bir çok firma Alien serisini konu alan oyunlar yapmıştı. Bu oyunlar içerisinde ilk akla gelen ve büyük sükse yapan oyun Aliens vs. Predator olmuştu.

Bu duyuru Sega'nın son bir kaç ay içersinde yaptığı ikinci film oyunu duyurusu oldu. Daha önce önümüzdeki günlerde çıkacak Iron Man filminin yeni nesil konsollar için oyun haklarını aldığı duyuran şirketin ayrıca daha adı açıklanmayan başka bir Marvel süper kahramanının oyun haklarını da aldığı biliniyor.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil Alien
İlginizi Çekebilir