Yeni nesil Devil May Cry (DmC) çok iddialı

Emre Günen 8.03.2011 - 09:52
Yapımcılar: "90'dan aşağı not almaz!"

Capcom, beğenilen oyun serisi Devil May Cry'ı baştan aşağı değiştirmeye kararlı. Hatırlarsanız, yeni Devil May Cry'ın hem görünüş hem de oynanış bakımından değişeceğini açıklamış, farklı yorumlar almıştık. Kimi yeni Dante'yi çok beğenirken kimi ile eski havasından uzak olduğunu savunmuştu. Yapımcılar ise bu olumsuz görüşleri görmezden gelmiş olacak ki yeni Dante'nin gelmiş geçmiş en başarılı Dante olacağını savunuyor.

Kung Fu Chaos, Heavenly Sword ve Enslaved: Odyssey to the West isimli oyunları ile ünlenen Ninja Theory tarafından geliştirilmekte olan DmC'nin, gelmiş geçmiş en başarılı Devil May Cry oyunu olacağı iddia edildi. Hatta yapımcılar, bugüne kadar aldığı puan ortalamalarının 80 civarında olduğunu, DMC ile bu ortalamanın 90'ı geçeceğini söyledi.

Capcom, DmC projesi ortaya çıktığında bu seriyi en iyi biçimde kim yukarıya çekebilir diye düşünmüş ve Ninja Theory ile birlikte çalışmayı uygun görmüş. Ninja Theory'nin sahip olduğu teknik altyapı ve dövüş sisteminin DmC içine dahil edilmesi durumunda çok başarılı işlerin ortaya çıkacağını düşünmüşler ve seriyi yeniden yaratmaya karar vermişler.

Hem Capcom'un hem de Ninja Theory'nin sahip olduğu özellikler bir araya gelince yapımcıların oldukça hoşuna giden ve son derece iddialı oldukları bir proje ortaya çıkmış. "Mükemmel bir oyun ortaya çıkarmaya kararlıyız" diyen yapımcılar, 90'dan aşağı not almayacaklarını düşünüyor.

Devil May Cry'ın DNA'sında bulunan temel özellikleri alıp, bunların üzerine eğlenceli ve etkileyici görselleri olan sahneler de ekleyerek oyuncuları kendilerine çekmeye çalışacaklar.

Yeni nesil Devil May Cry (DmC), Xbox 360 ve PlayStation 3 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.

Yorumlar 100
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil Devil May Cry (DmC) çok iddialı
İlginizi Çekebilir