Yeni nesil RYO'lar böyle mi gözükecek?

Berkant Jeff Akarcan 10.12.2012 - 06:36
Bir sonraki Elder Scrolls, CryEngine 3 ile hazırlansa ya?
Yeni neslin ayak sesleri iyiden iyiye kulaklarımızı sağır etmeye başlamışken, hiç kuşkusuz en çok merak ettiğimiz şey yeni nesil oyunların neye benzeyeceği.

Bugüne dek bir çok teknoloji demosu veya video gördük ancak böylesini görünce insan oldukça neşeleniyor.

Şu sıralar bir tarihi / ortaçağ RYO'su üzerinde çalışan Çek oyun geliştiricisi Warhorse'un bir videosu, gelecek nesil oyunların neye benzeyeceğini gösterirken ağzımızı açık bırakıyor. Bu haftasonu Prag'da gerçekleştirilen Game Developers Session'da gösterilen bu demo, çalışan bir oyundan çok oyun motorlarını ve neler yapılabildiğini gösteren bir video olmuş.

Çekçe anlayamadığımızdan tam olarak nelerden bahsettiklerini çözemedik ama arada bir CryEngine duyduk sanki, CryEngine 3 ile hazırlanmış bir demo olabilir bu. Eğer böyleyse, CryEngine'ı bir RYO ortamında böylesine güzel görmek CryEngine 3'ün gücü konusunda da oldukça etkileyici. Çekçe bilen okurlarımız varsa bize bir mesaj atarsa süper olur.

Warhorse ekibinde Mafia serisi ve Operation Flashpoint serisini yaratmış geliştiriciler yer alıyor. Bahsi geçen bu oyunun güzel olacağı konusunda bu yüzden pek bir şüphemiz yok.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil RYO'lar böyle mi gözükecek?
İlginizi Çekebilir