Headup Games Yeni Portal oyununu için 9 dakikalık video yayınladı

Ersin Kılıç 19.12.2017 - 13:21
Bridge Constructor Portal için oynanış videosu yayınlandı

Portal serisi ile oyun dünyasına oldukça kaliteli bir oyun kazandıran Valve, diğer oyunlarında olduğu gibi bu serinin de 3. halkasını hala çıkarmış değil. Buna rağmen geçtiğimiz günlerde oyun için oldukça farklı bir yan oyun duyurusu yapılmıştı. İşte Bridge Constructor Portal oyunu için bugün uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

Portal'ın sevilen karakteri Glados geri dönüyor!

Valve firması ile ortak bir projeye girişen ve Bridge Constructor oyununa da imza atan Headup Games imzasını taşıyan oyun için IGN'de 9 dakikalık bir video yayınlandı. Portal oyununa dair dinamikler ve atmosfere sahip olan Bridge Constructor Portal oyununun bu videosuna baktığımızda farklı ama bir o kadar da eğlenceli durduğunu söyleyebiliriz. Üstelik Glados'un o eşsiz anlatımı ile oyunun bu Portal atmosferi fazlasıyla yerine getirilmiş.

"Geçtiğimiz dönemde milyonlarca satan Bridge Constructor oyununun yeni adımı için gizlice yer altı laboratuvarlarında çalıştık" diyerek oyunun temasına da gönderme yapan Headup Games yetkilileri, bu yeni oyunun PC, Mac, Linux, mobil ve konsollar için geleceğini açıklamışlardı. Oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 23:48
Beğenmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 14:33
Ses hipnotize edici.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Portal oyununun ilk 9 dakikası yayınlandı
İlginizi Çekebilir