Yeni Predator filminin ilk fragmanı için geri sayım başladı

Ersin Kılıç 2.04.2018 - 15:50
Filme dair yeni bir görsel yayınlandı

Predator filmi özellikle 80'li yılların sonuna damga vuran ve Arnold Schwarzenegger ile özdeşleşen filmlerden biri olmuştu. Kendi tarzında oldukça başarılı olan seri belli bir noktadan sonra ise açıkçası ipin ucunu biraz kaçırmıştı ve devam filmlerinde başarı çıtasını pek yakalayamamıştı. İşte böyle sağlam bir geçmişe sahip olan Predator filmi, yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Birkaç ay önce ilk posteri yayınlanan filmden bugün beklenen bir haber geldi.

Yeni Predator filmi geliyor

Filmin yönetmenliğini yapan Shane Black, kendi sosyal medya hesaplarından filme dair bir görsel paylaştı ve "Şşşşş... o geliyor" mesajı ile birlikte bir nevi filmin ilk fragmanını da müjdeledi. Yayınlanan görsele baktığımızda ise özlediğimiz orman temasına geri dönüş yaptığımızı görüyoruz. Filmin konusu ve gidişatını sır gibi saklayan ekip, şu ana kadar bu sırrı güzel korumuş durumda. Yani fragman ile birlikte aslında filmin nasıl bir temaya sahip olduğunu da ilk defa görmüş olacağız.

Yeni Predator filminin ilk fragmanı için geri sayım başladı

Predator filmi Eylül'de gösterime girecek

Cehennem Silahı serisinin de senaryosuna el atan ve daha önce Demir Adam 3, İyi Adamlar gibi filmlerde yönetmenlik yapan Shane Black, yeni Predator filminin de yönetmenliğini yapıyor. Narcos dizisinden hatırlayacağımız Boyd Holbrook, Dexter dışında Mass Effect gibi oyunlarda da yer alan Yvonne Strahovski ve yeni X-men filmleri başta olmak üzere birçok yapımda yer alan Olivia Munn filmin kadrosunda yer alıyor. Filmin Eylül 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 13:02
valla 1985 aliens filmden buyana severim ben hem alienleri hem predatorleri inş buda güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 16:44
Valla 2010 muydu ne şu en son predator(s) fena değildi.
Üzerine ekleme yapıp bol steroid eşliğinde ter ve cangıl eklerlerse 1987 ruhu ilk filme erişebilirler :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Predator filminin ilk fragmanı için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir