Yeni Ratchet and Clank’te biz oyuncuları neler bekliyor

İsmet Ergül 8.12.2015 - 23:34
Yeni röportaj birçok yeni bilgi sunuyor
2016’nın ikinci çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen Ratchet and Clank’in film oyunundan yeni bilgiler edindik. Insomniac Games’in Halkla İlişkiler ve pazarlama müdür olan James Stevenson yaptığı açıklamalarla oyuncuların merakını giderdi. İlkbahar aylarında çıkacak olan Ratchet and Clank’in filminden uyarlanacak olan bu oyun seriyi sıfırlamakla birlikte oyunculara yeni eklentileri de sunacak.

Yeni Ratchet and Clank oyununda hikayede ufak değişikliklerde bulunmakta. 2002 yılında piyasaya sürülen ilk Ratchet and Clank oyunu ile benzerlik taşısa da geliştirilen bu yeni Ratchet and Clank oyununda yepyeni silahlar, gezegenler, bosslar ve olaylar bizleri bekliyor. Yaptığı açıklamalar ile James Stevenson, seriyi hem sevenlere, hem de yeni başlayan oyunculara hitap ettiğini de belirtiyor. Ara sahnelerin tekrardan yapıldığını, Ratchet’ın ve Clank’in başından geçen olayların yeniden yazıldığını belirten Stevenson, Ratchet’ın seslendiren James Arnold Taylor’un da ekipte olduğunu vurguluyor. Öte yandan oyunun bir diğer büyük yeniliği ise şehir içinde Ratchet’ın uzay gemisini sürebiliyor olmamız.

Ratchet and Clank PlayStation 4 için 12 Nisan 2016’da piyasaya sürülürken, sinema filmi ise 20 Nisan’da  izleyicilerle buluşacak.

Yeni Ratchet and Clank’te biz oyuncuları neler bekliyor
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 10:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Ratchet and Clank’te biz oyuncuları neler bekliyor
İlginizi Çekebilir