Yeni Resident Evil filmi için ilk poster yayınlandı

Ersin Kılıç 10.03.2021 - 12:23
Bu yıl gösterime girmesi planlanan yeni Resident Evil filminden ilk poster ve beraberinde filmde yer alacak karakterlerin listesi de yayınlandı.

Resident Evil filmi için ilk poster yayınlandı ve bu poster ile birlikte filmde yer alan önemli karakterlerin isimlerini de görmüş olduk. Milla Jovavich'in başrolde olduğu Resident Evil serisi 2016'da yayınlanan The Final Chapter ile son bulmuştu hatırlarsanız. Sonrasında Sony seriye yeni bir başlangıç yapacağını açıklamıştı. Eski filmler her ne kadar aksiyon olarak doyurucu olsalar da Resident Evil atmosfer ve temasından tıpkı serinin bazı oyunları gibi uzaklaşmışlardı. İşte bu yeni film projesi ile ilgili yapılan açıklamalara baktığımızda ise RE serisine daha bağlı olacağı yönünde ifadeler görüyoruz.

Yeni Resident Evil filmi geliyor

Filmin konusu hakkında net bir açıklama yapılmasa da serinin ilk oyunlarının izinden giden bir işleyiş ile karşılaşacağız. Filmde Spencer Köşkü ve Raccoon City Yetimhanesi gibi mekanların olacağı daha önceden açıklanmıştı. Yapımcılığı Constantin Film tarafından üstlenilen yeni Resident Evil filminin yönetmen koltuğunda ise Johannes Roberts yer alıyor. Roberts daha önce Denizde Dehşet ve 47 Metre Derinde: Kafes gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmişti.

Filmin yayınlanan ilk posterine baktığımızda ise Resident Evil logosu ile birlikte arka planda ormanlık bir alanı görüyoruz. Daha çok siyah ve kırmızı renklerin kullanıldığı bu posterde ayrıca filmde yer alacak Resident Evil karakterlerine de yer verilmiş. Zaten oyuncu kadrosuna baktığımızda da daha önce önemli projelerde çalışan isimleri görüyoruz. Özellikle Game of Thrones, Umbrealla Academy ve Black Sails gibi yapımlarda boy gösteren Tom Hopper dışında Maze Runner, Ölümcül Sular ve Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı gibi yapımlarda boy gösteren Kaya Scodelario ve Ready Player One, Black Mirror, Ant-Man and the Wasp gibi yapımlarda yer alan Hannah John-Kamen filmin oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler. Filmin yayınlanan posteri, oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler şu şekilde;

Yeni Resident Evil filminden ilk poster geldi

Resident Evil oyuncu kadrosu

Hannah John-Kamen - Jill Valentine

Kaya Scodelario - Claire Redfield

Neal McDonough - William Birkin

Donal Logue - Chief Brian Irons

Tom Hopper - Albert Wesker

Robbie Amell - Chris Redfield

Avan Jogia- Leon S. Kennedy

Lily Gao - Ada Wong

Nathan Dales - Brad Vickers

Josh Cruddas - Ben Bertolucci

Stephannie Hawkins - Sickly Mom

Chad Rook - Richard Aiken

Janet Porter - Annette Birkin

Holly de Barros - Sherry Birkin

Sammy Azero - Enrico Marini

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 21:16
Welcome to Raccoon City
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 16:30
Fragman görmeden bişey demek zor. Fakat Birkin ailesi resident evil 2 nin hikayesinde yer alıyodu. Bunlar 1 ve 2.ci oyunu tek bir filmde anlatacak sanırım. Ada ve Leon da var filmde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 13:49
Hannah John-Kamen - Jill Valentine

Beyaz tenli kadına çikolata ? yahu bu röle bari Kaya Scodelario koysaydınız ! :@
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 16:27
Kaya, Claire için en uygunu zaten. Jill için evet haklısın yine düzgün bir seçim olmamış
Kalan Karakter: 300 Gönder
classlord23
classlord23 10.03.2021 16:04
Poster beklentiyi yukseltiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 15:34
Offffff harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Resident Evil filmi için ilk poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir