Yeni Resident Evil filminden ilk görseller paylaşıldı

Murathan Özlü 30.08.2021 - 19:15
Resident Evil filmlerini sıfırlayarak "seriye kökten bağlı" bir yol izleyecek yeni Resident Evil filmi Welcome To Raccoon City, 24 Kasım'da vizyona girecek.

Yeni Resident Evil filmi Welcome To Raccon City (Raccon City'ye Hoşgeldiniz) için yeni görseller ve detaylar paylaşıldı. Film, orijinal Resident Evil oyunlarından Resident Evil ve Resident Evil 2'nin hikayesinden esinlenecek.

Yeni Resident Evil filmi

Filme dair -IGN'e özel- paylaşılan görsellerde, karanlık bir tünelin ucunda silahlar hazır şekilde bekleyen Leon S. Kennedy (Avan Jogia) ile Claire Redfield (Kaya Scodelario) ile, ilk oyunun geçtiği Spencer Konağı ve o konakta oyuncuların karşılaştığı, dönüşüme uğramış Lisa Trevor görülebiliyor.

Yeni Resident Evil filmi serinin korku köklerine bağlı kalacak

Filmin yazarı ve yönetmeni Johannes Roberts, bu yeni film serisinin, oyunun film uyarlamaları için bir sıfırlama görevi göreceğini söyledi. Bu yüzden, bu filmlerin, Milla Jovovich'in başrolünde oynadığı Ölümcül Deney filmleri ile hiçbir bağlantısı bulunmayacak, iyi ki. Filmden paylaşılan diğer bir görselde, Albert Wesker (Tom Hopper), Brad Vickers (Nathan Dales),  Jill Valentine (Hannah John-Kamen) ve  Chris Redfield (Robbie Amell) görülebiliyor.

Yeni Resident Evil filminden ilk görseller paylaşıldı

Resident Evil Infinite Darkness ile Capcom, alternatif bir hikaye gibi gözükse de RE hikayesine bağlı, tutarlı bir evren oluşturmaya başlamıştı. 24 Kasım tarihinde yayınlanacak bu film ile Resident Evil serisi, beyaz perdede yeni bir başlangıç yapacak. Filmde ayrıca  Resident Evil 2'den Ada Wong ( Lily Gao), William Birkin ( Neal McDonough) Şef Brian Irons (Donal Logue) bulunacak. Yani yeni Resident Evil filminin, ilk iki oyunun bir karışımını sunacağı tahmin edilebilir.

Sony Pictures Resident Evil: Welcome To Raccon City için resmi hikaye özetinde şu cümlelere yer verdi;

" Bir zamanlar ilaç devi Umbrella Corporation'ın gelişen evi olan Raccoon City, artık ölmekte olan bir Ortabatı şehridir. Şirketin şehirden ayrılmasıyla, şehirden geriye çorak topraklar kalmıştır... şehir yüzeyinin altında ise büyük bir kötülük oluşmaktadır. Bu kötülük serbest bırakıldığında, kasaba halkı sonsuza dek değişir... ve hayatta kalan küçük bir grup Umbrella'nın sırlarının arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geceyi atlatmak için birlikte çalışmak zorundadır."

Yeni Resident Evil filminden ilk görseller paylaşıldı

Filmin yönetmeni Johannes Roberts, yeni Resident Evil filminin korku temasına yoğunlaşacağını ve filmin geliştirilme sürecinde Capcom ile yakın temas içinde çalışıldığını belirtti. Film, Resident Evil 2: Remake ile oldukça popüler hale gelen Mr X'e yer verecek mi, yayınlandığında göreceğiz.

Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 23:26
Netflix eşcinsel ve meksikalı, Hintli, Amerikan zencileri gibi zamanında aşağılık ırk olarak görerek ırkçılık yaptıkları insanlara başrol vererek hem lgbt den hem de aşağıladıkları ırklardan para kazanma ve duyar kasma peşindeler. Netflixde her on karakterden 8 i zenci kalan 2 si eşcinsel.
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2021 14:53
Git provakatörlüğünü twitterda yap ırkçı. Burda ne işin var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 14:06
normalde ps5 ve Series X'in vermesini beklediğmiz grafikler böyle olmalıydı
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2021 14:52
Sana bi vericem sonunda görecen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 01:44
Fan yapımı bir filmden bile kötü görseller... Zaten bir şey olmayacağını düşünüyordum ve artık emin oldum.
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2021 14:50
İki tane resimden filmi çözdüm bravo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 10:54
Fotolara atmosfer RE hissini veriyor. Aktörlerin hepsini TV showlarından bilirim. İyi aktörlerdir.
Neflix filmi kısıtlı bütçe onu da anladık ama..lan bir Leon'u andıran bir saç kesimi veya Claire içi saç tokası takamamak için bahane değil ya. %100 benzesin demiyoruz. Andırsın yeter. Tembel tenekeler
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 12:49
Claire in ceketi kırmızı işte yetmez mi?? :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2021 23:40
Ben artık doğru düzgün bir re filmi yada animasyonu izleme umudumu yitirdim. Irkçı değilim ama Meksikalı Leon ne alaka abicim ya??? Sıfırdan bir karakter yaratırsın Meksikalı olur, siyahi olur, uzak doğulu olur Konyalı olur vs tamam. Yani kimi memnun etmeye çalışıyor netflix gerçekten anlamıyorum.
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2021 12:46
Kolayı var. İzleme...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Resident Evil filminden ilk görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir