Yeni Sea Of Thieves etkinliği 'Adventures' bugün başlıyor

Murathan Özlü 17.02.2022 - 14:06
Yeni Sea Of Thieves etkinliği, oyuna eklenecek "Adventures" modu ile zaman sınırı olan ve her ay gerçekleşecek oyun içi etkinlik sistemine geçiş yapacak.

Yeni Sea Of Thieves etkinliği bugün başlıyor. Oyunun yapımcısı Rare geçtiğimiz ay yaptıkları açıklamada, oyun dünyasında "korsancılık" denince akla ilk gelen Sea of Thieves'e,  oyunun hikayesine odaklı maceralar eklemeyi planladıklarını belirtmişlerdi. 

Türkçe dil desteği de bulunan Sea Of Thieves'in yeni oyun modu, bugün başlayacak.  Her "Adventure" (Macere) etkinliği 2 hafta sürecek.

Yeni Sea Of Thieves etkinliği zaman sınırı olan maceraları oyuna ekliyor

Oyuna eklenecek olan bu içeriklerin hepsi bir "sezon" olacak. Her sezonun sonundaysa, bu sefer 3 haftalık bir "final Adventure" etkinliği ile o ayki içerik nihayete erecek ve her etkinliği sonunda, Sea Of Thieves'in hikayesini ve oyunun dünyasını değiştirecek olaylar yaşanacak. En azından yapımcı Rare'in iddiası bu şekilde.

Yeni Sea Of Thieves etkinliği 'Adventures' bugün başlıyor
Bütün etkinlikler, oyunun dünyasına etki edecek şekilde sona erecek ve Rare'in iddiasına göre,  etkinliğin nasıl sona ereceği, belli bir seviyeye kadar oyuncu topluluğunun verdiği kararlara göre şekillenecek.  Ayrıca, bütün Adventure'lar, o döneme kadarki hikayeyi özetleyen sinemaik videolar ile gelecek. Oyunun hikayesine ilgi duyan oyuncular için dolu içerikler geliyor.

Sea of Thieves Steam fiyatı da oldukça uygun.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2022 02:12
Olan hikaye modundaki bugları düzelteydiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Sea Of Thieves etkinliği 'Adventures' bugün başlıyor
İlginizi Çekebilir