Yeni Sea of Thieves sezonu ertelendi

Murathan Özlü 16.07.2022 - 18:43
Yeni Sea of Thieves sezonu Sezon 7 Temmuz sonundan Ağustos ayı başına kaydırıldı

Yeni Sea of Thieves sezonu ilk duyurulandan biraz daha geç çıkacak.  Oyunun yapımcısı Rare stüdyosu, oyunun yedinci sezonunun 21 Temmuz'da değil, 4 Ağustos'ta geleceğini duyurdu. Sea of Thieves Sezon 7'nin en büyük yeniliği "Captaincy" özelliği olacak, adından da anlaşılacağı üzere bu özellik sayesinde oyuncular gemi kaptanı olabilecekler. Ayrıca gemilerine isim de verebilecekler.

Yeni Sea of Thieves sezonu Ağustos ayında çıkacak

Rare, konuya dair yayınladığı blog postunda bu gecikmenin sebebinin "son rötüşları atmak" olduğunu belirtmiş:
" İlk duyurduğumuz çıkış tarihine yaklaşırken, takvimin daraldığını ve beklediğimiz kalitede bir işi yetiştiremeyeceğimizi ve geliştrici ekibin üzerine anlamsız bir yük bindirdiğimizi fark ettik. Yeni sezonu heyecanla bekleyen herkesin hayal kırıklığına uğradığının farkındayız ve sabrınız için teşekkür ediyoruz."

Yeni Sea of Thieves sezonu
Sea of Thieves'in şu anki sezonu Sezon 6 Mart 2022'de gelmişti. Ağustos ayında sezon 7 ile beraber "A Hunter's Cry" adında yeni bir macera da 18 Ağustos'da oyuncular ile buluşacak. Rare, açıklamasında ayrıca "Sea of Thieves üzerinde çalışmanın, her gün yeni bir şeyler öğrenmelerine olanak sağladığını" belirtmiş ve bu erteleme kararının, oyunun sağlığı için "en doğru karar" olduğundan emin olduklarını belirtmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Sea of Thieves sezonu ertelendi
İlginizi Çekebilir