Yeni Shadow Warrior oyunu yolda olabilir

Alparslan Gürlek 3.07.2020 - 12:06
Devolver Digital resmi Shadow Warrior Twitter hesabından paylaştığı gönderiyle yeni bir 'tanıtım fragmanının tanıtımını' yaptı. Yeni Shadow Warrior yolda olabilir.

Shadow Warrior 2'nin piyasaya sürülmesinden bu yana tam dört yıl geçti. Görünüşe göre daha yaramaz, daha kötü ve daha enteresan şakalar yolda. Resmi Shadow Warrior Twitter hesabı üzerinden yeni bir teaser fragmanı ile ilgili bir gönderi paylaşıldı. 

Yeni bir Shadow Warrior oyunu yolda olabilir

Tabi oyun daha resmi hesaplarda duyurulmadan Shadow Warrior Twitter hesabında bir tanıtım fragmanı görmemiz şaka gibi olabilir ancak bu seri kötü şakalara daima gülmüştür. Ayrıca serinin yayıncısı Devolver Digital, önümüzdeki Cumartesi günü doğrudan bir canlı yayına sunuculuk yapacak. Bu yüzden 11 Temmuz'dan önce bir fragman alacağımızı, sonrasında detayları hakkında bilgilendirileceğimizi söylemek mümkün. Sevilen serinin yeni oyunu hakkında hayranlar şimdiden tahminler yürütmeye ve heyecanla beklemeye başlamış bile.

Yeni Shadow Warrior oyunu yolda olabilir

Shadow Warrior için daha önce çıkmış serinin iki oyunu hayranlarda tatmin hissini zirveye taşımıştı. Kesip biçme odaklı birinci şahıs aksiyon oyunu olan Shadow Warrior ve Shadow Warrior 2 hayran kitlesi tarafından çok sevilmişti. Bu da serinin devam oyunlarıyla ilerlemesine olanak verdi. Oyunun vahşi yapısının yanı sıra oyun içi mizah unsurlarının çok kuvvetli olması, karakterlerin ölümüne şeytan iblis ve bir yığın cehennem yaratığıyla beraber düşman insanları doğradığı esnada kötü şakalar yapması oyunu oynarken bir şeyler içmemize engel oluyordu. Hal böyle olunca seri de fazlasıyla sevildi ve ilk oyundan sonra devam oyunu olan Shadow Warrior 2 çıktı. Şimdilerde ise Devolver Digital bizlere Shadow Warrior 3 için gelebilecek bir fragmanın işaretlerini veriyor. Tabi ismi Shadow Warrior 3 olmayabilir.

Yeni Shadow Warrior oyunu yolda olabilir

Türkiye'de satış fiyatlarıyla ve sistem gereksinimleriyle taban kitlemizin çoğu oyuncusuna hitap edebilecek türde bir oyun olduğundan, Shadow Warrior serisini gönül rahatlığıyla oyunculara tavsiye edebilirim. Özellikle Dead Island gibi oyunları oynadıysanız ve 'swordplay' denen şey size tatlı geliyorsa kesinlikle bir bakın derim. Tabi bütün kılıç dövüşlerinin yanı sıra ateşli silahlar hatta bombalar bile var. Shadow Warrior 2'nin çıkışının ardından dört yıl geçmişken yeni bir Shadow Warrior haberi almak elbette sevindirici olmuştur. Kılıçlarınızı bileyin, düşmanlarınızı doğrayın ama kötü şakalar yapmayı asla unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Shadow Warrior oyunu yolda olabilir
İlginizi Çekebilir