Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Sinema ve Dizi Haberleri

Yeni Silent Hill ve Fatal Frame filmi için düğmeye basıldı

İlk filmin yönetmenliğini de yapan Christophe Gans, yeni Silent Hill filmi ile birlikte Fatal Frame üzerinde çalıştıklarını da açıkladı

Yeni Silent Hill ve Fatal Frame filmi için düğmeye basıldı

14 yıl geçen ve beğeni toplayan ilk filmin ardından Silent Hill için yeni bir film projesi daha olduğu rapor edildi. İlk filmin yönetmenliğini de yapan Christophe Gans, yaptığı açıklama ile yeni filmin yakında duyurulacağını dile getirdi.

Yeni Silent Hill ve Fatal Frame filmi için düğmeye basıldı

Fransız Allocine sitesine konuşan Christophe Gans, iki yeni projesi olduğunu ve bu projelerden birinin de Silent Hill olduğunu açıkladı. Gans, "Victor Hadida ile iki yeni korku filmi üzerinde çalışıyoruz. Project Zero (Fatal Frame) uyarlaması üzerinde çalışıyorum. Film Japonya'da geçecek ve kesinlikle Japon perili ev atmosferini kaldırmak istemiyorum. Ayrıca yeni bir Silent Hill projesi üzerinde daha çalışıyoruz. Proje her zaman olduğu gibi Püritenizm (arınma diyebiliriz kabaca) tarafından yıkılan bir Amerikan kasabası atmosferine sahip olacak. Sanırım yeni bir tane yapmanın zamanı da geldi." sözleri ile her iki projenin de atmosferine kabaca değinmiş.

2006'da çıkan ilk filmin ardından 2012 yılında Silent Hill: Revelation isimli bir devam filmi de gelmiş fakat Kit Harington gibi oyuncuların yer aldığı bu devam projesi ilki kadar beğenilmemişti. Zaten ilk filmin yönetmenliğini de yapan Gans, devam filminde bu koltuğu M.J. Bassett'e bırakmıştı. Yeri gelmişken Konami'nin de 2 yeni Silent Hill projesi üzerinde çalıştığına dair gelen raporları hatırlatalım. Firma her ne kadar resmi bir açıklamaya imza atmasa da önümüzdeki yıllar hem sinema hem de oyun tarafında Silent Hill severleri heyecanlandıracağa benziyor.


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

2.Oyunun konusunu işlemediler ki Silent Hill benim için oyunların en zirvesindedir yıllardır.Filmlere taş çıkartacak bir senaryoya ve kurguya sahipti.Kesinlikle filmde artık 2.oyun işlenmeli konu olarak

0 puan
MO
MK Okuru

08.12'de milletin boş konuştuğunu söyleyen elemanın yaşı taş çatlasa 13 kojima oyundan korkup yapmamış :D mantığa gel.

0 puan
MO
MK Okuru

millet burda boş konusuyor kojima silent hill oyunu yapti adam oynadığı oyundan korkunca vazgecti

0 puan
MO
MK Okuru

ilk filmi güzeldi 2. film berbattı ama biz fanların beklediği oyunu filmi değil silent hill, prince of persia ,soul reaver ve nicelerini bekledim gelir diye :(

0 puan
MO
MK Okuru

oyun zannetim yüreğime iniyordu filmleri zaten beş para etmez onların

0 puan
MO
MK Okuru

oyunuda gelmesi muhtemel

0 puan