Yeni Sims 4 güncellemesi Sim'lerin saçlarını ağarttı

Murathan Özlü 28.07.2022 - 17:22
Dün oyuna eklenen yeni Sims 4 güncellemesi yüzünden oyuncuların karakterleri, olmaları gerekenden kat be kat hızlı yaşlanıyor

Yeni Sims 4 güncellemesi hem oyuncuların, hem de Sim'lerinin saçlarını ağarttı dersek yanlış olmaz. Oyuna yeni eklenti paketi "High School Years" ile cinsel yönelim özelliğini ekleyen Maxis, dün yayınlanan güncellemenin ardından tepki aldı. Bahsi geçen cinsel yönelim özelliği dahil çeşitli özelliklerin oyuna eklendiği yamanın ardından, oyuna giren bazı oyuncular Sim'lerinin dakikalar içinde yaşlandığını fark ettiler.

Yeni Sims 4 güncellemesi karakterleri yaşlandırıyor

Oyunu "kısa" veya "uzun" ömür seçenekleriyle oynayanların bu hatadan etkilendiği, "normal" ömür uzunluğunu seçenlerde ise bir sorun yaşanmadığı ifade ediliyor. Kısa veya uzun hayat seçenekleri ile oyuna başlayanların, oyuna girdikten dakikalar sonra, Sim'lerinin (doğum günleri olmasa dahi) dakikalar içinde yaşlandığı belirtiliyor.

Yeni Sims 4 güncellemesi
Bu da, bebişlerin bir anda çocuğa evrilmeleri, ergenlerin çılgın yıllarını anında geçerek yetişkin olmaları ve yetişkinlerin de bir anda aşırı yaşlanmaları anlamına geliyor. Hatayı denemek için bir baba ile kızını yaratan oyuncu, babanın 5 dakika içinde yaşlandığını, kızın ise okuldan "ergenleşerek" döndüğünü belirtmiş.  İşte bunlar hep alt mesaj!

EA, sorunun farkında olduklarını ve çözmek için üzerinde çalıştıklarını belirtmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Sims 4 güncellemesi Sim'lerin saçlarını ağarttı
İlginizi Çekebilir