Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı

Tunay Şahin 4.04.2023 - 12:02
Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı yayınlandı. Miles Morales'i tüm Örümcek Adamları bir araya getiren yapımda evrenler arası örümcek kovalamaya hazırız.

Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı, Miles Morales'in hayatındaki iniş çıkışları idare etmeye çalışırken bir yandan okuldaki derslerini idare etmeli bir yandan da kötülerle savaşmalı. Bildiğimiz Örümcek Adam.

Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı yayınlandı

İlk fragmandan hatırladığımız kadarı ile diğer evrenlerdenki Örümcek Adamlar ile tanışmasını ve onlar arasındaki çatışmaları konu alacak animasyon yapımda, kahramanımızın tüm evreni kurtarabilmek için yapmak zorunda kalacağı fedakarlıklara şahit olacağız.

Yaklaşık üç dakikalık fragman, Miles Morales/Örümcek Adam'ın The Spot'u kateden çoklu evrenle karşılaşmasıyla başlıyor. Ayrıca Gwen Stacy'nin Miles'ı bir binada Citadel of Ricks havası veren bir dizi yeni Örümcek insanla tanıştırdığını görülüyor. Miles'ın ahlak ve etik anlayışına meydan okuyan Oscar Isaac'ın Miguel O'Hara / Örümcek Adam 2099'una da uzunca bir göz atıyoruz.

Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson ve Powers'ın üstlendiği filmin senaryosunu Dave Callaham ile birlikte Lord ve Miller kaleme alıyor. Lord, Miller, Avi Arad, Amy Pascal ve Christina Steinberg yapımcılığını üstleniyor. Peter Ramsey, Bob Persichetti, Aditya Sood, Rodney Rothman, Rebecca Karch ve Brian Bendis baş yapımcılar.

2 Haziran 2023 tarihinde yayına girecek olan filmde Shameik Moore (Miles Morales), Oscar Isaac (Miguel O'Hara), Jake Johnson (Peter B. Parker) ve Hailee Steinfeld (Gwen Stacy) gibi isimler sesleri ile karakterlere can veriyorlar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2023 06:43
Bu mires morales nerden çıktı kardeşim, saçmalık resmen..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı
İlginizi Çekebilir