
Yeni Splinter Cell oyunu ve diğerleri yolda
Güzel yapımcı Jade Raymond da doğruladı

Okur Tepkisi
Bu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Güzel yapımcı Jade Raymond da doğruladı

Yorumlar (6)
Şu ana kadar çıkan tüm Splinter Cell oyunları Unreal 2 (convinction 2.5 dense de modifiye edilmiş 2 motoru) motorunu kullanıyor. Bir oyun ancak bu kadar sömürülür. İnsan yeni bir motor yazar kaç tane oyun çıkardınız bir birinin modu gibi. Son oyun aslında birçok yenilik içeriyor ama boş hala.
son oyun çok kaliteliydi. bundan sonra gelecek olanlar da güzel olur inşallah
bence de convition benim içinde çok sağlam dı ayrıca aksiyon yok diyenler bence oyun elinle silahli felan oynamaya calismis yada gidilmesi gerekn yönleri bilmiyordunuz ayrıca oyunu sadece 4 5 mermi ile bitiren ler bile var nasil aksiyon yok onu anlamadım
splinter cell eski cizgisinden baya uzaktı son oyununda.aksiyon derken oyun yapısını bozmuşlar gibi geldi bana.açıkcası eski serilerdeki gibi bir dönüş lazım.Yenilikci olunacak diye oyunun cizgisini değiştirmemek lazım sanırım.benim için hayal kırıklığıydı son oyunu.
Ubisoft kaliteli oyunun tek adresi
oo jade abla varsa bu oyunu ilk ben alırım