Yeni Splinter Cell ve Assassin's Creed oyunları duyuruldu

Alparslan Gürlek 16.09.2020 - 21:57
Bugün Facebook Connect sırasında, Ubisoft yeni Splinter Cell ve Assassin's Creed oyunlarını duyurdu. İki oyun da Oculus Rift için geliyor.

Bugun Facebook Connect sırasında Ubisoft, Oculus platformu için özel olarak iki yeni oyun geliştirdigini duyurdu. Assassin’s Creed ve Tom Clancy’s Splinter Cell serilerine dayanan her iki oyun da benzersiz ve sürükleyici sanal gerçeklik deneyimi aracılığıyla her markanın kendine özgü fantastik dünyasını sunuyor.

Assassin's Creed ve Splinter Cell VR oyunları duyuruldu

VR için Assassin's Creed ve Tom Clancy’s Splinter Cell oyun geliştirmeleri, Ubisoft Reflections, Ubisoft Düsseldorf ve Ubisoft Mumbai işbirliği ile Ubisoft’un Red Storm Entertainment stüdyosu tarafından yürütülecektir. Her iki oyun özellikle Oculus platformu için sıfırdan oluşturulacak ve her biri hayranların bildiği ve sevdiği kendi özgün unsurlarını içerecek.

Ubisoft bu gelişen sektörde yenilikler yapmaya, Assassin’s Creed ve Tom Clancy’s Splinter Cell’i sanal gerçekliğe taşıyarak devam ediyor. Yeni teknolojilerin öncüsü olan Ubisoft, tümü Oculus platformunda bulunan Eagle Flight, Werewolves Within ve Star Trek Bridge Crew gibi oyunlarla 2016'dan beri sanal gerçeklik deneyimleri geliştiriyor.

Yeni Splinter Cell ve Assassin's Creed oyunları duyuruldu

Ubisoft’tun Red Storm Entertainment stüdyosundaki ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Elizabeth Loverso: "Unutulmaz oyun deneyimleri olus¸turmamıza yardımcı olmak için teknolojiden her zaman yararlanabileceğimiz yeni yollar aras¸tırıyoruz" dedi. "Oculus’un son teknolojiye sahip donanımı, Assassin's Creed ve Tom Clancy’s Splinter Cell dünyalarını, hayranları için yeni bir şekilde hayata geçirmemizi sağlayacak. Bu oyunlar, oyuncuların başka hiçbir yerde bulamayacakları sürükleyici ve içgüdüsel deneyimler sunmak için Oculus'un teknolojisinden tam olarak yararlanacak."

Facebook Reality Labs İçerik Başkan Yardımcısı Mike Verdu: "AAA oyun serilerinden ikisini sanal gerçekliğe getirme konusunda Ubisoft ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Sürekli olarak çığır açan içerikler oluşturan, olağanüstü bir is¸ ortağıdırlar ve Oculus platformundaki Assassin’s Creed ve Tom Clancy’s Splinter Cell de bundan farklı olmayacak. Oyuncular daha önce yalnızca 2 boyutlu olarak sunulan ve sevilen bu dünyalarda, dramatik ve sürükleyici deneyimler yaşayacaklar ve bu sanal gerçeklik için üretilen oyunları hem hayranlarına hem de yeni kitlelere sunmak için çok istekliyiz" dedi.

Facebook'un Oculus üzerine eğildiğini daha önce Mark Zuckerberg birçok kez dile getirmişti. Şimdi ise Ubisoft ve Oculus, oyuncuların gönlünde yer etmiş iki serinin oyunlarını VR olarak yeniden duyuruyor.

Basın bülteni

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 18:06
İki oyunda da iş yapmaz. Parkour evin içinde olmaz.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 16:54
Vay be işte senin yıllar yılı biriktirdiğin vr için oyun geliştirme deneyimin sayesinde adamlar iptal etti oyunu kardeşim çok saol şirketi büyük zarardan kurtardın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 09:25
VR olduğu zaman hiçbir koşulda VR gözlük olmadan oynanamayacak anlamına mı geliyor?
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 12:29
Bir bakıma evet çünkü VR oyun yapmalarının nedeni aleti satmak. Başka platformlara getirmeye çalışırsa zorlanabilirler çünkü oyunun mekaniklerini VR'a göre yapıyorlar. Ama VR pahalı olduğundan ve hala tam gelişmediğiden uzun bir süre ana odakları olmayacaktır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 23:07
La bi doy la bi doy doy, demiyor ki ya biraz kafa yoralım ortaya bi şaheser çıksın... Gir VR a gir, bir sen eksiktin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 23:03
Sam Fisher R6 ya gelince kendini yırttı millet en sonunda duydular demek ki :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 22:28
Ya çok mu şey istiyoruz be ubishi*. Altı üstü bi splinter cell oyunu geliştir. Ne gerek var VR'a
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Splinter Cell ve Assassin's Creed oyunları duyuruldu
İlginizi Çekebilir