Yeni SSX, bütün oyunların birleşiminden oluşuyor

Murat Halilbeyoğlu 24.01.2012 - 10:52
Eski SSX'lerin toplamından daha büyük bir oyun geliyor
Ünlü sowboard serisi SSX'in yeni oyunu yakında aramızda olacak ancak bundan önce oyunun kreatif direktörü Todd Batty bir röportaj ile oyunu bekleyenlerin heveslerini daha da arttırdı.

"Sanırım dünyamızın ölçüsü ve ölçeği ile pist sayısı aynı büyüme oranına sahip. Sanırım yeni oyunumuz bölümler ve pistler açısından bakıldığında diğer bütün SSX oyunlarının toplamından daha büyük. Bu oyunu yaparken NFS ve Burnout gibi oyunların yarış temposundan esinlendik. Her ikisinden de yüksek seviye yarış hissi mevcut. Öte yandan Plants vs Zombies de SSX için bir esin kaynağı. Bu oyunun da sürekli gelişen taktiksel envanterini örnek aldık."

"Snowborad'ları silahlarla kullanabileceğimizi de düşündük. Oyundaki bu ekipmanları da Borderlands'den esinlendik ve tabiri caizse milyonlarca eşyayı oyun içi mağazasından alabileceksiniz. Öte yandan tıpkı WoW'da olduğu gibi ekipmanları tier'lar olarak sınıflandırdık."

Anlaşılan o ki SSX bir nevi çıkmış pek çok oyunun birleşiminden oluşan bir Frankenstein canavarı olacak. Oyun mart ayında PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni SSX, bütün oyunların birleşiminden oluşuyor
İlginizi Çekebilir