Kevin Feige’nin yeni Star Wars filmi yazılmaya başlandı

Efdal Erdem 11.05.2022 - 23:16
Birçok Marvel filminin arkasındaki isim olan Kevin Feige’nin yeni Star Wars filmi yazılmaya başlandı. Yazar Michael Waldron filmin ayrıntılarına da değindi.

Iron Man, Avengers: Endgame, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve daha birçok Marvel yapımının arkasındaki isim olan Kevin Feige’nin yeni Star Wars filmi için yazılmaya başlandığına dair açıklamalar geldi. Son Doctor Strange filminin yazarı olan Michael Waldron “ciddi olarak” yeni Star Wars filmi için çalışmaların başladığını ifade etti.

Marvel CEO’su Kevin Feige, Star Wars filminin sorumluluğunu üstlenmiş olsa da mevcut pozisyonundan vazgeçmedi.

Kevin Feige’nin yeni Star Wars filmi içerik anlamında da farklı olacak

Öncesinde Rick and Morty ve Loki üzerinde de çalışan Michael Waldron, Variety’e verdiği röoprtajda gelecek Star Wars filminde meraklıları nelerin bekleyeceğine de değindi. Oldukça geniş olan serinin istenilen ilgiyi yakalayamadığı son yapımlarının ardından bu yeni filmin seri için “yeni bir umut” olduğunu ifade etti ve çalışmalara büyük bir heyecanla başlandığının altını çizdi.

Darth Vader - yeni Star Wars filmi

“Sonunda ciddi anlamda çalışıyoruz”, diyen Waldron şöyle devam etti: “Demek istediğim, direkt yazmaya başlıyorum işte. Çok zevkli. Çünkü öncesinde çıkarılanların devamını falan yazmıyor olmanın özgürlüğüne sahibim. Doctor Strange’deki gibi ekstradan bilmem gereken o kadar televizyon dizisi veya film yok. Bu gerçekten harika. Taze bir pratik yapar gibi geliyor yazmak.”.

Yani oldukça bağımsız bir yapımdan söz ediliyor. Böylelikle gelecek film izleyenlerini seride şimdiye kadar ele alınmamış hikayeler, karakterler ve yeni oyuncular ile karşılayabilir. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 12.05.2022 10:39
Artık çakma Vader lar görmek istemiyoruz. Adam akıllı Sith lordlarını içersin.
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2022 22:55
Heh siteye bir deli daha dadanmış. İpini koparan buraya geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 13:35
Yine feminik-Meriç gıdıklayan dandik üçleme olacaksa: KALSIN İSTEMEZ !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 12.05.2022 10:39
Artık çakma Vader lar görmek istemiyoruz. Adam akıllı Sith lordlarını içersin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 00:03
Keşke sequel yerine böyle bir şey yapsalarmış. Sequel hem kendi içerisinde tutarsız hem de diğer filmlerle. Ayrıca 9. filmin sonu çok ruhsuz. Nerede 6daki o imparatorluktan kurtlma, özgürlük mutluluğu, heyecanı nerede “adım rey skywalker”.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Star Wars filmi
İlginizi Çekebilir