Yeni Star Wars iddiası

Ceyda Doğan 5.09.2013 - 10:18
Yeni nesil Star Wars’un oyuncu kadrosu
Star Wars çılgınlarını hem üzen, hem de sevindiren bir haberle karşı karşıyayız. Aslında kimimiz için güzel, kimimiz için kötü bir haber demek daha doğru olur. Star Wars gibi başarılı bir yapımın yeniden beyaz perdede görüleceğini bilmek, işin güzel kısmı ancak ne kadar başarılı olacak, işte orası muamma.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Benedict Cumberbatch’in (Sherlock - BBC) çekilecek yeni Star Wars filminde rol alacağı öne sürülmüştü. Son iddialara göre, İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch’in Star Wars Episode: VII'de rol alacağı söylendi.

Chronicles sitesinin yaptığı bu habere, henüz yapımcı firmadan bir yanıt gelmedi. Elimizdeki son detaylardan bir diğeri ise, yönetmenliğini J.J. Abrams’ın üstlendiği filmin, 2015 yılında vizyona sunmayı planladığı. Cumberbatch, yine Abrams’ın yönettiği Star Trek: Into the Darkness filmindeki rolünde oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Yeni nesil Star Wars’un oyuncu kadrosu henüz kesinleşmese de; Harrison Ford, Ewan McGregor ve Carrie Fisher gibi oyuncular öne sürülen isimler arasında.

Yeni Star Wars iddiası
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Star Wars iddiası
İlginizi Çekebilir