Yeni Star Wars'lar Avengers gibi olacak

Cem Süer 1.11.2012 - 17:43
Star Wars Bölüm 7 için Disney çalışmalara çoktan başlamış bile.
Geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir şekilde Star Wars markasını satın alan Disney, yıllar sonra seriye üç film daha ekleyeceğini duyurmuştu. Normalde 1983'de yayınlanan Jedi'ın Dönüşü (Return of the Jedi) ile tamamlanan hikayeyi devam ettirecek yapım Star Wars severler tarafından hem merakla hem de öfkeyle karşılandı.

Yeni Star Wars'lar Avengers gibi olacak
İngiltere de resmi dini bile bulunan Star Wars hayran topluluğu, tamamlanan hikayeden memnundu. Disney'in yeni üçleme için Star Wars ruhunu öldürmesinden korkan hayranlar bir yandan da beyaz perde de sevdikleri evreni tekrar görmek için meraklanıyor. Açıklama kısa süre önce yapılsa da aslında George Lucas ve Disney yöneticileri uzun süredir yeni üçleme üzerine kafa patlatıyordu.

Klasik üçlemede ana karakter olan Luke Skywalker'ı canlandıran Mark Hamill bugün verdiği röportajda, geçtiğimiz yaz George Lucas'ın Star Wars oyuncularıyla tek tek yemek yediğini itiraf etti. Üç yeni Star Wars filmi üzerinde çalıştığını söyleyen Lucas hikaye konusunda detay vermekten çekindi. Hamill, filmlerde ana karakter olmasa da eğitici ya da yönetici bir rolle Luke Skywalker'ın geri döneceğini düşünüyor.

Öte yandan bir çok sinema ve magazin sitesi Disney'e yakın kaynaklardan filmle ilgili ilk detayları öğrendi. Fanatiklerin düşündüğünün aksine Star Wars, bölüm 6 sonrasını anlatan kitaplar ve romanlar filmin konusunu oluşurmayacak.

Disney orijinal bir senaryo üzerinde çalışmayı hedefliyor. Yönetim hasılatından memnun oldukları Avengers tarzında filmler istiyor. Bol bol aksiyon, az dialog ve arka planda kalan senaryoyla hazırlanması düşünülen yeni Star Wars üçlemesi yeni fanatikler yaratırken Disney 35 yıldır seriyi sevenleri kaybedecek gibi duruyor. 
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Star Wars'lar Avengers gibi olacak
İlginizi Çekebilir