Yeni State of Play etkinliği yakında yapılabilir

Alparslan Gürlek 13.07.2022 - 15:40
İçeriden gelen söylentiler PlayStation için yeni State of Play etkinliğinin yakın zamanda gerçekleşebileceğine işaret ediyor. Sony bu yılki sessizliği bozabilir.

İçeriden gelen yeni bilgilere göre PlayStation 5 ve 4 için yakın zamanda yeni bir State of Play etkinliği gerçekleşebilir. Sony, PlayStation konsolunu gelecekte nelerin beklediğini açıklama konusunda 2022'de biraz sessiz kaldı diyebiliriz. Haliyle hayranlar da PS5 için nelerin geleceğini merakla bekliyor. Görünen o ki, yeni etkinlik yakın zamanda gerçekleşecek.

Sıradaki State of Play yakın zamanda gerçekleşebilir

Geçmişte PlayStation tarafında yaptığı isabetli sızıntılarla güvenilir bir kaynak sayabileceğimiz Millie Amand'a göre, Sony önümüzdeki aylara dair birçok şey gösterecek. Amand, Sony'nin yılın son çeyreğinde satmayı düşündüğü önemli sayıda PS5 konsoluna sahip olduğunu söylüyor. Konsollardaki stok sıkıntısı muhtemelen azalacağına göre artık konsolda satmak üzere oyunlar da tanıtabilecekler. Amand'ın sızıntısına göre Sony bu konuda üçüncü taraf şirketlere ulaşmaya başlamış. Önümüzdeki haftalarda yeni State of Play etkinliğinin duyurusuyla karşılaşabiliriz.

Yeni State of Play etkinliği yakında yapılabilir

Geçtiğimiz yıl da PlayStation, Eylül ayında yapılan etkinliğe kadar çok kendisini göstermemişti. Ellerinde God of War Ragnarök, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunlar da bulunan Sony 2022'de aynı stratejiyi uygulayacak gibi görünüyor. Eylül ayında yeni bir State of Play veya benzer bir etkinliğin gerçekleşmesi bekleniyor. Yine bir gelişme yaşanırsa, sizi en hızlı şekilde haberdar edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 15.07.2022 22:40
1 yıl içinde çok güzel konsola özel oyunlar çıkacak. final fantasy 16 final fantasy 7 remake rebirth god of war ragnarok dahası ps5 in en iyi özelliği
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 19:11
harbi lan, hadi gitdin ps5 aldın, 15 bin tl ye. Eee sonra oynacak oyun yok eski oyunları remake remastered adı altında yeni oyun yapmamak için piyasata sürüyorlar başkada oyun yok sen ps5 yapayorsun şöyle 4-5 sağlam oyunun olcakki konsol aldığına değsin abi ama tırt . Aklın varsa almayacaksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni State of Play etkinliği yakında yapılabilir
İlginizi Çekebilir