Sony yaptığı açıklama ile yeni bir State of Play etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bildiğiniz gibi firma bu tarz etkinlikler ile birlikte oyun tanıtımlarına ve duyurularına dijital olarak devam ediyor. Yeni etkinlik ile ilgili çok fazla detay verilmese de bu sunumun süresi ve daha çok oyunlara odaklanacağı konusunda açıklamalar yapıldı.
Yeni State of Play etkinliği yarın gerçekleşecek
[reklam=496]
Son olarak PS VR 2 ve Days Gone oyununun PC sürümünü duyuran Sony, Playstation Blog sitesi üzerinden bu etkinliğe dair bazı detayları da paylaştı. Her zaman olduğu gibi pasifik zamanına göre Perşembe gününü seçen Sony'nin yeni State of Play etkinliği Türkiye saatine göre ise Cuma sabahı (26 Şubat) 01:00'da gerçekleşecek.
Peki yeni State of Play etkinliğinde neler var?
State of Play etkinliğinin 30 dakika süreceği ve daha çok oyunlara odaklanacağı da belirtimiş. Bu sunumda Playstation 4 ve Playstation 5 için 10 farklı oyuna ve duyuruya yer verileceği de gelen bilgiler arasında. Bu 10 duyuru içerisinde yeni oyunlar olacağı gibi güncellemeler ve 3.parti oyunlarına da odaklanılacak. Muhtemelen birkaç duyuru ardından daha önce gördüğümüz bazı oyunların PS5 güncellemeleri ile de karşılaşabiliriz. Bu sunumda çok büyük bir duyuru olması ise beklenmiyor. Şayet olursa büyük bir sürprize imza atılmış olur.

Yorumlar (6)
Gece 1 nası sabah oluyo ya
Yeni silent hill oyunu ps5 özel dedimi bakin cayirtiya siz
Dört göz bekliyoruz.
Silent hill falan yapılmıyor arkadaşım. Trollmüsün nesin? Her habere olmayan şeyi yazıp duruyosun
god of war ragnarok cikis tarihi bekliyoruz
God of War 2