PUBG ekibinin yeni stüdyosundan yeni bir PUBG oyunu geliyor

Ersin Kılıç 27.06.2019 - 10:08
Oyunun dünyası genişleyecek gibi

En çok oynanan yapımların başında gelen PUBG için oldukça ilginç ve bir o kadar da önemli bir açıklama geldi. Daha önce oldukça önemli yapımlarda yer alan Glen Schofield'ın PUBG Corparation bünyesinde açıklan Striking Distance firmasının CEO'su olduğu duyuruldu. Schofield ve ekibi PUBG evreninde yeni tecrübeler oluşturmak için çalışacak. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

PUBG ekibinin yeni stüdyodan yeni bir PUBG oyunu geliyor

PUBG Corporation bugün, yeni oyun geliştirme stüdyosu Striking Distance'ın CEO'su olarak Glen Schofield'ı seçtiğini açıkladı. Schofield, PUBG evreninde özgün bir hikaye anlatımı deneyimi yaratmak için sıfırdan, birinci sınıf bir geliştirme ekibi kuruyor. 28 yıldan fazla deneyime sahip, kendini kanıtlanmış bir yönetici ve endüstri lideri olan Schofield, Dead Space serisinin yaratılmasında etkili olurken, sonrasında ise gişe rekorları kıran Call of Duty markasının gelişmesine şekil vererek geliştirici ekibe liderlik etmişti.

PUBG Corporation'da CEO'su C.H. Kim konu hakkında “Bir şirket olarak, ABD, Avrupa ve Asya'daki uluslararası ekiplerle yakın işbirliği yaparak tüm dünyadaki oyuncular için içerik geliştirmeye ve sunmaya odaklandık" dedi ve ekledi:  "Gelişim ve hizmet portföyümüz Glen Schofield ve Striking Distance ile genişleyip, çeşitlendikçe bu vizyon bizi sonraki seviyeye taşıyacak. Glen'i aramıza katmaktan heyecan duyuyoruz. Onun kanıtlanmış liderlik özelliği ve sınırsız yaratıcılığının kendine özgü karışımı PUBG'de büyük bir sinerji yaratmamıza yardımcı olacak.”

Yeni stüdyodan yeni bir PUBG oyunu geliyor

Schofield, 2009 yılında kurduğu ve ticari olarak başarı ve ödüller kazanan; Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare ve Call of Duty: WWII oyunlarını geliştiren Sledgehammer Games'ten PUBG'ye transfer oluyor. Schofield, Sledgehammer Games'ten önce ise Visceral Games’te Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak çalışmıştı. Burada da, İnteraktif Sanat ve Bilimler Akademisi (Academy of Interactive Arts & Sciences ) ile İngiliz Film ve Televizyon Akademisi’nden (BAFTA) ödüller kazanan Dead Space'in yaratılmasına ve geliştirilmesine öncülük etti.

Schofield, “Kariyerim boyunca inanılmaz hikayeler anlatan olağanüstü oyunlar yapmak için birçok fırsatım oldu ve her biri benim için özel bir şey ifade ediyor” dedi. “Şimdi ise bu tecrübelerim Striking Distance'da yeni tasarımları ve konseptleri keşfedebilecek bir AAA takımı oluşturmama yardımcı olacak.”

Schofield ayrıca “Bir geliştirici olarak, PUBG evrenini keşfetme özgürlüğü beni, battle royale türünün de ötesinde gördüğüm olanaklar konusunda heyecanlandırıyor” diye ekledi. “Bugün benim için özel bir anı temsil ediyor ve bu yolculuğa PUBG Corporation'daki ekibiyle çıktığım için çok minnettarım.”

Binası San Ramon, Kalifornia'da bulunan Striking Distance, PUBG Corporation'ın sahibi olduğu bağımsız bir geliştirme stüdyosu olup, yaklaşmakta olan projenin yayıncısı olarak görev yapacak. Bunun yanında çiçeği burnunda bir firma olan Striking Distance yeni projeleri için aktif olarak AAA yeteneklerini de aramayı sürdürüyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2019 23:48
bu adam wolfensteindaki adama benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2019 09:15
Gişe rekorları kıran call of duty derken? Call of duty film mi?? :))
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2019 11:58
call of duty nin filmini izlemedin mi daha ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2019 03:49
iyice suyunu sıkın vizyonsuzluk bu kadar olabilir aynı dandik oyunu tekrar tekrar yapın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2019 13:51
oynadığım en iyi korku klasiklerinden birisiydi dead space. ww2 ise bana göre son yılların en iyi cod oyunu. yeni projesini merakla bekliyorum
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2019 07:07
Katiliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2019 17:59
Bununda lite'nı yaparlar inşallah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni stüdyodan yeni bir PUBG oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir