Yeni Switch emülatörü bazı oyunları çalıştırmayı başardı

Furkan Güler 16.04.2018 - 13:42
Emülatörde büyük bir yol katedildi.

Bu ayın başında geliştirilme aşamasına giren Nintendo Switch emülatörü RyujiNX geliştiricileri, söz verdikleri gibi optimizasyonu kolay olan oyunları çalıştırmayı başardı. Kolay bir arayüz ve güzel optimizasyon sözü veren geliştiriciler, The Binding Of Isaac ve Cave Story+ oyunlarını sorunsuzca PC'de oynatabiliyorlar. Şimdilik emülatörde FPS düşme sorunu yaşayan geliştiriciler, küçük oyunlarda karşılaşılan optimizasyon sorunlarını çözdükten sonra Mario + Rabbids Kingdom Battle, Splatoon 2 ve Super Mario Odyssey gibi oyunlara geçeceklerini belirttiler.

Nintendo Switch emülatörü konsolun oyunlarını çalıştırabiliyor

Ancak bu tarz emülatörler korsan oyunlara ön ayak olduğundan, bu emülatörlerde oyun oynamak geliştiricilere zararlar verebiliyor. Eğer RyujiNX emülatörü istenen performans seviyesine ulaşırsa, Nintendo Switch'in oyun satışlarında düşüşler yaşanacaktır. Bu da geliştirici nezdinde ilerleyen dönemlerde oyunların kalitesini düşürecektir. Bu yüzden imkanınız varsa emülatör kullanmak yerine oyunlarını konsollarında oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Sona geldiğimizde RyujiNX'in ne zaman final sürüme geçeceği belli değil. Ancak RPCS3 gibi uzun bir geliştirme aşamasına sahip olmayacağını söyleyebiliriz. Ayrıca Nintendo, emülatör hakkında henüz bir yaptırım gerçekleştirmedi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Switch emülatörü bazı oyunları çalıştırmayı başardı
İlginizi Çekebilir