Yeni Sword Art Online: Hollow Realization reklamları bi' garip...

Hürcan Köse 19.10.2016 - 10:27
Yine Japonlar'ı anlayamadığımız sıradan bir gündeyiz
Japonlar'ın garip işler yaparak büyük başarılar yakalamasına artık alıştık herhalde. Özellikle de bu garip işleri yapan firmaların başında da Bandai Namco'nun geldiği aşikar. Kendileri yeni Sword Art Online oyunu olan Hollow Realization için üç yeni reklam videosu yayınladı. Ancak videolar bir garip.

Neden diye soracak olursanız, videolarda rastgele kedi videoları ve üzerine oyundan alınıp eklenmiş olan karakter konuşmaları bulunuyor. Japonca bilsem belki bir bağlantı kurabilirdim ancak olmadı, yapamadım. Siz biliyorsanız yorumlardan aydınlatın beni.

Anlamasak da, bilmesek de Sword Art Online'ın ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu aşikar. O yüzden ben videoları aşağıya bırakıyorum ve kafam karışık bir şekilde yavru kedi videoları izlemeye gidiyorum. İyi seyirler!



Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya 19.10.2016 18:12
Japonlar ve kedileri :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2016 15:19
Bir kaç sahneyi kedilerle özdeşleştirmişler. 1. de görüyorum görüyorum diyip sonra son darbe diyor. 2. de asunayla evlendikleri zaman sanırım, niye bakıyorsun - ya öyle - öyle mi - çok güzelsin falan gibi bi muhabbet. 3. de kılıcı şöyle tut duruşun böyle olsun hesabından taktik veriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Sword Art Online: Hollow Realization reklamları bi' garip...
İlginizi Çekebilir