Yeni The Fantastic Four: First Steps Fragmanı Yayınlandı

Muhammed Kayan 18.04.2025 - 15:00
Yeni The Fantastic Four: First Steps fragmanı, beklenen süper kahraman ekibinin dönüşüne dair sürprizlerle dolu detayları gün yüzüne çıkardı.

Yeni fragmanıyla Marvel hayranlarını ekran başına kilitleyen The Fantastic Four: First Steps, izleyicilere oldukça şaşırtıcı detaylar sunuyor. Fantastik Dörtlü ekibinin aile bağlarına ve karşılaşacakları büyük tehditlere odaklanan film, beklentileri şimdiden yükseltti. Süper kahramanların bu kez hiç alışılmadık sorunlarla karşılaşacağı The Fantastic Four: First Steps, sinema tutkunlarını farklı ve heyecan verici bir hikâyeye davet ediyor.

The Fantastic Four: First Steps İçin Geri Sayım Başladı

1960’ların retro havasıyla izleyicileri zamanda yolculuğa çıkaran The Fantastic Four: First Steps, fragmanıyla sinemaseverlerin ilgisini çekti. Mark Gatiss’in canlandırdığı TV sunucusu Ted Gilbert’in anlatımıyla başlayan fragman, dört astronotun uzay macerasını ve yaşadıkları dönüşümü gözler önüne seriyor. Heyecan dolu sahnelerde, astronotların kahramanlığa ilk adımlarını atışları izleyicilerde merak uyandırıyor.

Filmde başrolleri Pedro Pascal ve Vanessa Kirby paylaşıyor. Pascal, Reed Richards (Mr. Fantastic) rolüyle dikkat çekerken, Kirby ise Sue Storm (Invisible Woman) olarak karşımıza çıkıyor. Fragmanın belki de en samimi detayı Sue Storm’un hamile olduğunun ortaya çıkması. Sue’nun Reed’e söylediği “Bunu başarabiliriz, hiçbir şey değişmeyecek,” cümlesi, kahramanlık sorumluluklarıyla aile hayatını dengede tutma çabalarının ipuçlarını veriyor.

Johnny Storm (Human Torch) rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm (The Thing) rolünde Ebon Moss-Bachrach, ekibin diğer güçlü isimlerini oluşturuyor. Filmde Fantastik Dörtlü ekibi, yalnızca kahramanlık görevleriyle değil, aile bağlarını test eden zorluklarla da mücadele ediyor. Gezegenleri yok etmeyi planlayan Galactus ve onun gizemli temsilcisi Silver Surfer ile karşılaşan kahramanlar, belki de şimdiye kadarki en kişisel mücadelelerinden birine girişiyor.

Silver Surfer’ı canlandıran Julia Garner’ın fragmanda sarf ettiği “Gezegeniniz artık ölüm için işaretlendi,” sözleri tansiyonu bir anda yükseltiyor. Yönetmen koltuğunda Matt Shakman’ın oturduğu, yapımcılığını Kevin Feige ve Mitch Bell’in üstlendiği filmde Ralph Ineson, Paul Walter Hauser, Natasha Lyonne, Sarah Niles ve John Malkovich gibi isimler de kadroda bulunuyor. 25 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak The Fantastic Four: First Steps, eğlenceli ve dramatik hikâyesiyle şimdiden sinemaseverlerin radarında.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2025 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2025 19:08
Evet evet, anladık, günümüz modası bolca sjw-woke dayatması olmuş bu film de gene. Kalsın...
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2025 16:53
09:39 Çok üstüne gitmişsin, film izleyicisi çizgi romanları takip etmek zorunda değil. Önceki seride göstermelilerdi bu varyantı, silver surfer filmin bir yerinde erkek formundan kadın formuna geçmeliydi vs. Woke döneminde yapınca, bunca zaman yoktu neden şimdi dayatıyorlar diye eleştirmiş.
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2025 09:39
Hoş geldin marvel dünyasından bir haber kişi. Şu yorumu yazdığına göre senin marvel evreninden bir haber olduğun çok belli. Çünkü silver surfer kadın diye şu yorumu yazmışsın . Fakat e be bilgisiz, elinde internet var, açıp baksan marvel dünyasında silver surfer ın kadın varyantının olduğunu görürsü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2025 23:43
hiç bir filmi bu kadar sil baştan yapmadılar.
umarım bu sefer tutar güzele benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni The Fantastic Four: First Steps Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir